Με χειροπέδες στον τηλεοπτικό αέρα ο Ψωμιάδης (video)

 Με χειροπέδες στον τηλεοπτικό αέρα ο Ψωμιάδης (video)

Δεν θέλω να έχω πλέον καμία σχέση με τη ΝΔ, με εξαπάτησαν και με εξευτέλισαν, είπε ο εν αργία περιφερειάρχης Κ.Μακεδονίας
Νέο show για τους τηλεθεατές επιφύλαξε σήμερα το πρωί ο εν αργία περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του Ant1 μεχειροπέδες στα χέρια.
Με αυτό τον τρόπο ο κ. Ψωμιάδης, όπως είπε, θέλησε να διαμαρτυρηθεί για τα νέα μέτρα που επέβαλε η κυβέρνηση στον ελληνικό λαό. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο κ. Ψωμιάδης ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να έχει σχέση πλέον με τη ΝΔ. «Βγήκα προεκλογικά στον αγώνα, βγήκα στα κάγκελα για να ξαναφέρω πίσω το λαό της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές. Ο Ψωμιάδης τελείωσε, μην του ξαναπείτε να βγει μπροστά γιατί τον εξαπατήσατε, τον εξευτελίσατε» είπε χαρακτηριστικά.
Σημείωσε επίσης ότι η Ελλάδα κινδυνεύει, ενώ παρουσίασε και ένα μαντηλάκι για να δώσει στους υπουργούς της κυβέρνησης, προκειμένου, όπως είπε, να σκουπίσουν τα κροκοδείλια δάκρυά τους για τα μέτρα που ψήφισαν.
Ο εν αργία περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας δικαιολόγησε τις χθεσινές αντιδράσεις των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση, καταδίκασε, ωστόσο, τα επεισόδια σε βάρος του Γερμανού προξένου.
Δείτε το video:

Πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki