20χρονη Αμερικανίδα συνελήφθη γιατί έκανε σεξ με τα σκυλιά της οικογένειας της





Σύμφωνα με την αστυνομία, η 20χρονη Brittany Angelique Sonnier (φωτό) κατηγορείται ότι έκανε «κολπικό και στοματικό σεξ με δύο κατοικίδια σκυλιά» στο Lake Havasu City.
«Λάβαμε την αναφορά και συλλάβαμε τη Sonnier στις 21 Νοέμβρη. Της αποδόθηκε κατηγορία για κτηνοβασία η οποία άλλαξε αργότερα σε έγκλημα κατά της φύσης», είπε ο υπεύθυνος της αστυνομίας.
Σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση, οι αρχές ενημερώθηκαν για την παράνομη συμπεριφορά της Sonnier από έναν πρώην φίλο της ο οποίος τους είπε ακόμα ότι στην αρχή όλα πήγαιναν καλά κι ότι περνούσε ευχάριστα μαζί της και με τον 11 μηνών γιό της.
Όμως γύρω στα μέσα του καλοκαιριού τα πράγματα άλλαξαν και η σεξουαλική τους ζωή άρχισε να παίρνει την κάτω βόλτα.

Τότε η Sonnier του ζήτησε να «μιλήσουνε». Εκείνος περίμενε απ” την 20χρονη να του ζητήσει να κάνουν τρίο ή να γίνουν ζευγάρι που κάνει ανταλλαγές συντρόφων με άλλα ζευγάρια. Δεν θα είχε πρόβλημα με αυτά – είναι πολύ ανοιχτός.

Η Sonnier όμως άρχισε να του δείχνει φωτογραφίες απ” το κινητό της που έδειχναν άλλα πράγματα: ανθρώπους να κάνουν σεξ με ζώα. Του είπε ότι ενδιαφερόταν γι” αυτό και προχώρησε λέγοντάς του ότι έκανε σεξ με τα σκυλιά της οικογένειάς της απ” τα 13 της.
Στην έκθεση γράφει ότι το ένα σκυλί είναι περίπου 13 χρονών και το άλλο 2. Δε γίνεται λόγος για ράτσα, αλλά για «μεσαίου μεγέθους σκυλιά».
Αναφέρεται επίσης ότι η Sonnier είπε στο φίλο της ότι «έκανε κολπικό και στοματικό σεξ με τα σκυλιά» κι ότι τα είχε εκπαιδεύσει ώστε «να μη φέρονται περίεργα» μπροστά σε άλλους ανθρώπους.
Επίσης η Sonnier φέρεται να είπε ότι έχει και αιμομοικτικές τάσεις και είχε στο κινητό της φωτογραφίες μιας οικογένειας κόμιξ τα μέλη της οποίας έκαναν σεξ μεταξύ τους.
Ο πρώην φίλος της φρίκαρε και της είπε ότι «είναι αηδιαστική». Οι δυο τους χώρισαν μετά από λίγο.
Αρχικά πλησίασε τον πατέρα της και τον ενημέρωσε για τις ανώμαλες ορέξεις της. Εκείνος του είπε ότι η κόρη του στο παρελθόν είχε παραδεχτεί ότι ερχόταν σε σεξουαλικές επαφές με τα σκυλιά της οικογένειας και ότι έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να πάρει την επιμέλεια του εγγονού του.

1 σχόλιο:

  1. Σχόλιο ΑντίΝεοταξίτη:

    Επί ευκαιρίας ειλικρινά μου κάνει μεγάλη εντύπωση που συνέλαβαν την κοπελιά και δεν συλλαμβάνουν τα απάνθρωπα λαμόγια που έχουν τις απάνθρωπες πορνοεταιρείες και πορνοσελίδες κτηνοβασίας-ζωοφιλίας (bestiality-zoophilia) τύπου "tube" κτλ κτλ, που προωθούν την αποκτήνωση την ανωμαλία και ειδικά τον εξευτελισμό του ανθρώπινου γένους. Ίσως η κοπελιά να έπεσε πάνω σε σάιτ/φόρουμ/μπλόγκ με κτηνοβασίες θα το νόμισε φυσιολογικό και να το αποτέλεσμα!! Ειλικρινά είναι να τρελαίνετε κανείς!!

    Λοιπόν ξαναρωτάω σταράτα και αναρωτηθείτε: Γιατί οι κυβερνήσεις των κρατών του πλανήτη "φυλακή" μαζί με τις δικαιοσύνες επέτρεψαν και επιτρέπουν σάιτ με ερωτικές πράξεις ζώων και ανθρώπων;; Γιατί τα Ηνωμένα Έθνη (Ο.Η.Ε.) σιωπούν;; Οι Διώξεις Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και οι μυστικές υπηρεσίες των κρατών με τόση υπερτεχνολογία γιατί δεν κάνουν τίποτα;; Γιατί οι μηχανές αναζήτησης συμπεριλαμβάνουν απάνθρωπα σάιτ κτηνοβασίας κτλ ενώ υπάρχει η δυνατότητα αποκλεισμού;; Τα Μ.Μ.Ε. και ο Τύπος γιατί δεν αποκαλύπτουν τα απάνθρωπα σάιτ κτηνοβασίας κτλ;; Τι κάνουν οι λεγόμενες ανθρωπιστικές οργανώσεις-φορείς;; Που είναι η ανθρωπιά;; Εμείς οι άνθρωποι γιατί δεν απαιτούμε από τις κυβερνήσεις να σταματήσουν τα απάνθρωπα σάιτ κτηνοβασίας και τους αφήνουμε να συνεχίζουν ακάθεκτα;; Μήπως ζούμε σε ένα Ψεύτικο Κόσμο Αναισθησίας, Υποκρισίας και Αδιαφορίας;; Ναί είναι η απάντηση!! Ας κοιτάξουμε και να συνειδητοποιήσουμε την πραγματικότητα πριν να είναι ήδη αργά!! Τελικά Αυτοί Ζουν, Εμείς Κοιμόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki