8 τύποι χαρακτήρων πρώην που πρέπει να γνωρίζετε!!



Όλοι έχουμε περάσει διάφορες καταστάσεις με τις πρώην κοπέλες μας. 

Το ζήτημα είναι να μπορέσουμε να ....αποκρυπτογραφήσουμε, έτσι ώστε να ξέρουμε τι μας συμβαίνει.

8) Η σεξομανής πρώην

Είναι αυτή που όταν έχεις προβλήματα θα σου δώσει μια προσωρινή αλλά ευχάριστη λύση. Όμως μέχρι εκεί, αφού δεν θα μπορέσει εκτός από αυτό να σε βοηθήσει και σε κάτι άλλο.

7) Η κολλημένη πρώην

Αυτές εδώ δεν ξεκολλάνε από εσένα με τίποτα. Εντάξει δεν είπαμε ότι έρχονται έξω από το σπίτι σας. Αλλά μέσω και του Ίντερνετ στέλνουν περίεργα σχόλια, σας κάνουν tag και πολλά άλλα. Εκεί σίγουρα περνάτε ένα δράμα και σας καταλαβαίνουμε.

6) Η λυπημένη πρώην

Είναι κάτι πολύ δύσκολο, αφού πρέπει να της εξηγήσεις ήρεμα πως δεν γίνεται κάτι άλλο μεταξύ σας. Και χρειάζεται να το πετύχεις χωρίς παραπάνω συγκινήσεις.
5) Η κακιά πρώην

Εδώ υπάρχουν δυο περιπτώσεις. Μια είναι ότι η γυναίκα πληγώθηκε πολύ από εσένα και αυτό το μετέφρασε σε θυμό. Βέβαια μπορεί και εσύ να κάνεις κάποια μεγάλη πατάτα και για αυτό να είναι έτσι στριμμένη. Πρέπει να αφήσεις τον χρόνο να περάσει και τα νεύρα να ξεθυμάνουν.

4) Η αλλού για αλλού πρώην

Αυτές οι πρώην πιθανότατα δεν έχουν πάρει χαμπάρι για ποιό λόγο χωρίσατε και επιμένουν να σας κολλάνε. Πιστεύουν ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και εξακολουθούν να σας αντιμετωπίζουν το ίδιο.

3) Η πρώην που προχώρησε άμεσα στον επόμενο

Εδώ υπάρχουν πολλές και διάφορες υποθέσεις. Η μία είναι να μην μπορεί να σε ξεπεράσει και απλά για να μην έχει κάποιο κενό στην ζωή της, αποφάσισε να τα φτιάξει με κάποιον άλλο. Μπορεί επίσης να το κάνει, ώστε να έχει με κάτι να ασχοληθεί, αφού νιώθει μόνη της.

2) Η πρώην που θέλει να είστε ακόμα φίλοι(να τα έχει όλα δηλαδή)

Αυτές εδώ θεωρούν ότι ακόμα και αν χωρίσατε μπορείτε να κάνετε πάρα πολλά μαζί και το παίζουν φίλες σας. Αμ δε, αφού γουστάρουν κάτι παραπάνω και θα το καταλάβετε αμέσως!!

1) Η πρώην που τα ενδιαφέροντα σας συμπίπτουν

Αυτός ο τύπος, ίσως είναι ο πιο σημαντικός από όλους. Με μια τέτοια πρώην μπορείτε να είστε κολλητάρια και να παιρνάτε καλά, χωρίς να έχετε κάποια σχέση. Θα γίνει μια φίλη που θα σας βοηθήσει σε πολλά στην ζωή σας. Μακροπρόθεσμα κανένας δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί μαζί της, αλλά θα είναι πολύ καλό.

topeiraxtiri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki