Καταγγελίες-βόμβα από Θέμο για Λαυρεντιάδη


Themos Anastasiadis2 300x174 Καταγγελίες βόμβα από Θέμο για Λαυρεντιάδη
Η υπόθεση του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, με τη σύλληψη του γνωστού επιχειρηματία και το… σίριαλ που έχει ακολουθήσει με την υγεία του, καθώς μεταφέρεται από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, προκαλεί συστημικές αντιδράσεις στο πολιτικό και mediako σκηνικό της χώρας.
Είτε με… μισόλογα, είτε με φωτογραφικές αναφορές, πολλοί θυμούνται τις σχέσεις του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη με μια σειρά από πολιτικούς και τις φωτογραφίες που έβγαινε μαζί τους. Πολλοί φυσικά θυμήθηκαν και το πρόσφατο αφιέρωμα των New York Times για “Έλληνες πολιτικούς που νομοθετούσαν για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα επιχειρηματιών”, χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα την περίπτωση του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.
Σήμερα, από τη στήλη του PHD στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”, ο εκδότης Θέμος Αναστασιάδης προχωρεί σε μια σειρά από εξαιρετικά σοβαρές καταγγελίες. Για εκείνους που κατηγορούν σήμερα τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη ενώ στο παρελθόν συνεργάστηκαν μαζί του ή ακόμη και… ευεργετήθηκαν, ενώ αναφέρεται και σε πολιτικούς που “του ζητούσαν να αγοράζει media”…
“To σκάνδαλο της Proton αποδεικνύεται mediaka μεγαλύτερο από εκείνο του Κοσκωτά. Πρώτον γιατί μιλάμε δέκα φορές πάνω σε λεφτά, τουλάχιστον, και δεύτερον γιατί μόλυνε πολύ περισσότερα media από ό, τι το Κοσκωτάδικο στην εποχή του… Υπήρξαν και συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα, εν ενεργεία ή εν εφεδρεία, που λειτούργησαν σαν μεσάζοντες μεταξύ του επιχειρηματία και άλλων συμφερόντων, μιντιακών και όχι μόνο… Γνωρίζουμε για παράδειγμα περιπτώσεις υπερ… υπουργίσκων περί το Μαξίμου επί Γιωργάκη Παπανδρέου, που του ζητούσαν επιτακτικά να χρηαμτοδοτήσει ή να εξαγοράσει το τάδε media για να εξυπηρετηθούν οι ίδιοι πολιτικά, ή για άλλες σκοπιμότητες”, είναι μερικές από τις πλέον χαρακτηριστικές αναφορές του Θέμου Αναστασιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki