Δείτε το νέο βίντεο του ΠΑΣΟΚ κατά της Χρυσής Αυγής


benizelosmixaloliakos6 241149814 250x180 Δείτε το νέο βίντεο του ΠΑΣΟΚ κατά της Χρυσής Αυγής
Ο βιντεοπόλεμος συνεχίζεται, μαζί και οι ενέργειες του ΠΑΣΟΚ εναντίον της Χρυσής Αυγής, καθώς το σοσιαλιστικό Κίνημα, με νέο βιντεάκι-μοντάζ και βασικό σύνθημα του το «Φτάνει Πια», καλεί τους πολίτες να αντισταθούν στις νεοναζιστικές κινήσεις και να συμμετάσχουν στην προγραμματισμένη πορεία του Σαββάτου.
Η Ιπποκράτους, σε ανακοίνωσή της, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, υπογραμμίζει ότι η προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την έξοδο από την κρίση, προσθέτοντας πως, «Οι πολιτικές δυνάμεις που βασίζουν τον δημόσιο λόγο τους στον αποκλεισμό ομάδων του πληθυσμού από βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και κηρύσσουν το μίσος προς τη διαφορετικότητα αποτελούν κίνδυνο για την κοινωνική συνοχή, αποτελούν κίνδυνο για τη Δημοκρατία».
Η αναλυτική ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Η οικονομική κρίση δεν αποτελεί λόγο για εκπτώσεις στα ανθρώπινα δικαιώματα. Απάντηση στην κρίση είναι οι οργανωμένες πολιτικές που καταπολεμούν τις διακρίσεις και τον κοινωνικό αποκλεισμό για όλους τους ανθρώπους που διαβιούν στη χώρα μας και ιδιαίτερα για τους πιο ευάλωτους.
Η προστασία των δικαιωμάτων όλων των πολιτών δεν είναι «πολυτέλεια». Είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την έξοδο από την κρίση.
Οι πολιτικές δυνάμεις που βασίζουν τον δημόσιο λόγο τους στον αποκλεισμό ομάδων του πληθυσμού από βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και κηρύσσουν το μίσος προς τη διαφορετικότητα αποτελούν κίνδυνο για την κοινωνική συνοχή, αποτελούν κίνδυνο για τη Δημοκρατία.
Υπενθυμίζουμε ότι το ΠΑΣΟΚ στηρίζει την πρωτοβουλία του Πανευρωπαϊκού Δικτύου Αντιρατσιστικών Οργανώσεων (EGAM) και καλεί στην αντιρατσιστική σιωπηρή πορεία διαμαρτυρίας από την Βουλή των Ελλήνων προς την Ακρόπολη που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 3 μμ.
Η πορεία έχει την επίσημη υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΡΙΖΑ».
Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki