Πώς ένας ζωγράφος από την Πάτρα κατόρθωσε να μη πληρώνει ΔΕΗ από το 1998


pos-enas-zografos-apo-tin-patra-katorthose-na-mi-plironei-dei-apo-to-1998-1-315x236
Ισως πρόκειται για τον πρώτο Ελληνα που έχει γλυτώσει τα περιβόητα «χαράτσια» της ΔΕΗ. Για την ακρίβεια, δεν λαμβάνει καν λογαριασμούς ΔΕΗ και ΔΕΥΑΠ. Διαμένει στο πλέον ειδυλλιακό σημείο της Πάτρας, δίπλα στη θάλασσα.
Ο επίγειος παράδεισος ανεξαρτησίας του 51χρονου πατρινού ζωγράφου Γιάννη Μπενετάτου, είναι ενα παράδειγμα προς μίμηση, ως προς την εκμετάλλευση των φυσικών πόρων.
Σύμφωνα με την Πελοπόννησο, στην περιοχή του παλαιού κολυμβητηρίου του ΝΟΠ, πάνω στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, που οδηγεί στην Πλαζ, το σπίτι του Γιάννη Μπενετάτου ξεχωρίζει από τις δύο ανεμογεννήτριες που δεσπόζουν στην αυλή του. Όποιος κοιτάξει προσεκτικά, θα διαπιστώσει ότι ακριβώς δίπλα από τους τεράστιους αυτούς ιστούς, είναι εγκατεστημένα και δύο ζεύγη φωτοβολταϊκών.
Αυτή ακριβώς είναι η αυτόνομη μονάδα παροχής ενέργειας, που του εξασφαλίζει συνολικά 800 watt ενέργειας, καθ” όλη τη διάρκεια της ημέρας.Οι ανανεώσιμες αυτές πηγές ενέργειας είναι που μέσω μετασχηματιστού, «κινούν» το σπίτι του Πατρινού ζωγράφου και οικονομολόγου, που διαθέτει όλες τις συσκευές κάθε σύγχρονου νοικοκυριού: Ψυγείο, τηλεόραση, μίξερ, ραδιόφωνο, ξυριστική μηχανή, άλλες μικροσυσκευές και φυσικά άπλετο φωτισμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki