52χρονη καθηγήτρια ξένων γλωσσών συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για πορνογραφία ανηλίκων




Μια 52χρονη καθηγήτρια ξένων γλωσσών συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για πορνογραφία ανηλίκων, καθώς στην κατοχή της βρέθηκαν μεταξύ άλλων «περιοδικά παιδοφιλικού περιεχομένου».


Μια 52χρονη καθηγήτρια ξένων γλωσσών συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για πορνογραφία ανηλίκων. Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη γυναίκα που συλλαμβάνεται στην χώρα μας για τέτοια αδικήματα και σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. στην κατοχή της βρέθηκαν «περιοδικά παιδοφιλικού περιεχομένου, εγχειρίδιο για επαφές μεταξύ ενηλίκων και παιδιών και τετράδιο με σημειώσεις σχετικά με το παιδοφιλικό κίνημα στην Αθήνα».

Οπως έγινε γνωστό είχε προηγηθεί, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, από δημοσιογράφο τηλεοπτικής εκπομπής της Ολλανδίας, ότι συνάδελφοι της, στο πλαίσιο δημοσιογραφικής έρευνας για γνωστό παιδόφιλο στην Ολλανδία, ήρθαν σε επαφή, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μεταξύ άλλων και με την 52χρονη, κάτοικο Αθήνας, η οποία εμφανίζεται ως ενεργό μέλος σε πολλές οργανώσεις παιδόφιλων, ανά τον κόσμο.

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος επισκέφτηκε την Ελλάδα και υποδυόμενη την παιδόφιλο συνάντησε την καθηγήτρια, η οποία την προέτρεψε να έχει σεξουαλικές επαφές με ανήλικους.

Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατά την διερεύνηση της υπόθεσης εντόπισε το σπίτι της 52χρονης όπου τη Δευτέρα έγινε έρευνα παρουσία εισαγγελέα. Κατά την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας σκληρός δίσκος υπολογιστή που θα σταλεί για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια, 34 περιοδικά παιδοφιλικού περιεχομένου, ένα εγχειρίδιο για σεξουαλικές επαφές μεταξύ ενηλίκων και παιδιών και ένα τετράδιο με χειρόγραφες σημειώσεις σχετικά με παιδοφιλικό κίνημα στην Αθήνα, καθώς και με ονόματα που συμμετείχαν σε συνεδριάσεις του.

Η 52χρονη, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της οδηγείται σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Πηγή: tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki