Αυτή είναι η 52χρονη παιδόφιλη καθηγήτρια – «Ψυχή» διεθνούς κυκλώματος


afti-einai-i-52xroni-paidofili-kathigitria---psyxi-diethnous-kyklomatos-1-315x236
Αμετανόητη για το «έργο» της δήλωσε η 52χρονη καθηγήτρια ξένων γλωσσών, Ι. Α., η οποία όπως σας είπαμε την Τετάρτη συνελήφθη για συμμετοχή σε διεθνές κύκλωμα παιδοφιλίας.
Σοκαρισμένοι, οι αστυνομικοί την άκουσαν να ομολογεί πως «τα παιδιά πρέπει να εκτονώνονται. Είμαι φανατική του δόγματος, ότι όλοι μπορούμε να τα κάνουμε όλα. Ακόμη και ένα παιδί, εφόσον το θέλει μπορεί να το κάνει… Οι σεξουαλικές σχέσεις δεν έχουν ηλικία…!»
Ακόμα πιο ανατριχιαστικό, είναι πως η 52χρονη καθηγήτρια που γεννήθηκε στη Γαλλία και τα τελευταία 10 χρόνια έμενε στη χώρα μας, κατά το παρελθόν εργαζόταν σε φροντιστήρια στο κέντρο της Αθήνας, ενώ το τελευταίο διάστημα παρέδιδε μαθήματα είτε στο σπίτι της, είτε σε σπίτια μαθητών της!
Παράλληλα, διατηρούσε και ένα site, στο οποίο πλάσαρε τον εαυτό της ως διπλωματούχος υπνοθεραπεύτρια, ενώ εμφανιζόταν και ως «μέντιουμ, εξορκίστρια, χαρτομάντισσα» και πολλά άλλα.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ. Η καθηγήτρια, που είναι η ΠΡΩΤΗ στην Ελλάδα η οποία διώκεται με τέτοιες κατηγορίες, είχε απλώσει τα «πλοκάμια» της και στο εξωτερικό, αφού τα στοιχεία δείχνουν πως ήταν ενεργό μέλος του παιδοφιλικού κινήματος στο εξωτερικό, με παρουσία σε παγκόσμια συνέδρια παιδοφιλίας, σε Ολλανδία και ΗΠΑ!
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ δε, είναι ότι στο σπίτι της βρέθηκε και εξετάζεται, τετράδιο με χειρόγραφες σημειώσεις που περιγράφει την εξέλιξη του κινήματος στην Αθήνα, ενώ περιλαμβάνει και ονόματα που συμμετείχαν στις συνεδριάσεις του. Περίπου 50 ονόματα ατόμων που είναι λάτρεις της παιδοφιλίας βρέθηκαν, ενώ οι 12 εξ΄αυτών είναι Έλληνες, οι οποίοι συμμετείχαν στη δημιουργία του παιδοφιλικού κινήματος στην Αθήνα.
ΠΩΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Η 52ΧΡΟΝΗ:
Έφτασε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, e-mail από Ολλανδή δημοσιογράφο, η οποία ενημέρωνε τους αστυνομικούς πως κατά τη διάρκεια δημοσιογραφικής έρευνας για γνωστό παιδόφιλο της Ολλανδίας, ήρθαν σε επαφή μεταξύ άλλων και με την 52χρονη, ενεργό μέλος πολλών οργανώσεων παιδόφιλων ανά τον κόσμο.
Με τον εν λόγω Ολλανδό παιδόφιλο, η 52χρονη είχε φιλικές σχέσεις, ενώ τον είχε φιλοξενήσει και σε νησί της Ελλάδας.
Η Ολλανδή δημοσιογράφος, υποδυόμενη την παιδόφιλο, επισκέφτηκε την Ελλάδα, ήρθε σε επαφή με την 52χρονη καθηγήτρια, και όπως υποστηρίζει εκείνη τη συμβούλεψε να γίνει baby sitter ώστε να έχει πιο εύκολα σεξουαλικές επαφές με ανήλικα!
Μετά από ενδελεχή έρευνα, οι Αρχές παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, έκαναν ντου στο σπίτι της 52χρονης στο κέντρο της Αθήνας, όπου και εντόπισαν υλικό παιδικής πορνογραφίας!
Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki