Οίκος ανοχής αποκλειστικά για άτομα με αναπηρίες


Οίκος ανοχής αποκλειστικά για άτομα με αναπηρίες

Ένας οίκος ανοχής που θα παρέχει υπηρεσίες αποκλειστικά σε πελάτες με αναπηρίες είναι έτοιμος να ανοίξει το 2014 στην Αγγλία, όπως αναφέρει η Sun.
Ο δύο δωματίων οίκος "Para Doxies" στο Μίλτον Κέινς κοντά στο Λονδίνο, θα έχει ράμπες και ανελκυστήρες για πελάτες σε αναπηρικά καροτσάκια, και θα δουλεύουν εκεί δύο ιερόδουλες και προσωπικό για παροχή βοήθειας.
"Όλοι αξίζουν να βιώνουν και να απολαμβάνουν τη σεξουαλική επαφή", λέει η ιδιοκτήτρια και πρώην "μαντάμ" Becky Adams(φωτό), προσθέτοντας ότι έχει επενδύσει 50.000 λίρες (61.000 ευρώ περίπου) στο όλο εγχείρημα.
Λέει ακόμα ότι ο οίκος ανοχής αυτός, ο οποίος ελπίζει ότι θα είναι ο πρώτος στο είδος του, θα λειτουργήσει ως μη-κερδοσκοπικός κι έτσι δε θα είναι παράνομο οι σεξουαλικές υπηρεσίες να καλύπτονται απ' τα επιδόματα αναπηρίας.
Η προσοχή στη σεξουαλική ικανοποίηση ατόμων με αναπηρίες φαίνεται να έχει αυξηθεί τελευταία.
Ο οργανισμός Touching Base στην Αυστραλία φέρνει σε επαφή ανθρώπους με αναπηρίες με επαγγελματίες του σεξ. Ένα πρόσφατο ντοκιμαντέρ με τίτλο Scarlet Road παρακολουθεί τη σχέση της Rachel Wotton, πόρνης και μιας απ' τις ιδρύτριες του οργανισμού Touching Base, μ' έναν ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας κι έναν άνδρα με εγκεφαλική παράλυση.
Στις Ηνωμένες Πολιτείες σχετικό με το θέμα είναι το φιλμ "The Sessions", για το οποίο λέγεται ότι θα είναι υποψήφια για βραβείο Όσκαρ η Helen Hunt για το ρόλο της ως σεξουαλικής αντικαταστάτριας (sexual surrogate) που βοηθάει έναν ασθενή με πολιομυελίτιδα να χάσει την παρθενιά του.
Πάντως ο εν λόγω οίκος ανοχής δεν έχει πάρει ακόμα άδεια λειτουργίας. Η πορνεία είναι νόμιμη στην Αγγλία, αλλά όχι τα τρίτα εμπλεκόμενα σ' αυτήν πρόσωπα όπως οι προαγωγοί για παράδειγμα.
Η Adams, που κάποτε προκάλεσε αντιδράσεις όταν είπε ότι δε θα την πείραζε αν η κόρη της γινόταν πόρνη, είπε στη Sun ότι οι μόνοι "μεσάζοντες" στο "Para Doxies" θα είναι το προσωπικό που θα βοηθάει τους πελάτες με τα πράγματα που δε μπορούν να κάνουν οι ίδιοι.
Πηγή: huffingtonpost.com (bourdela.tv)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki