Κατάθεση – βόμβα καίει τον Παπακωνσταντίνου και βάζει στο κάδρο τον Παπανδρέου: Από την πρεσβεία ήλθε το CD!!

 Κατάθεση – βόμβα καίει τον Παπακωνσταντίνου και βάζει στο κάδρο τον Παπανδρέου: Από την πρεσβεία ήλθε το CD!!

Λαυράκι έβγαλαν οι οικονομικοί εισαγγελείς, αφού για πρώτη φορά ακούστηκε από το περιβάλλον του υπουργείου οικονομικών: Η λίστα έφτασε στο υπουργείο από την Ελληνική πρεσβεία στην Γαλλία!
Αυτή η μαρτυρία καταρρίπτει όλες τις συνωμοσιολογίες περί ΕΥΠ, Μοσάντ και νεφελίμ που παρουσίαζε ο ανεκδιήγητος Παπακωνσταντίνου για να δικαιολογήσει την μαύρη διαχείριση της λίστας.
Εμπλέκει όμως και τον πολιτικό του προϊστάμενο, αφού η πρεσβεία δεν θα τολμούσε ποτέ να κάνει τέτοια αθλιότητα στέλνοντας υλικό χωρίς συνοδευτικό, χωρίς να έχει έγκριση από την υψηλότερη πηγή. Ο Παπακωνσταντίνου δεν θα μπορούσε σε καμμία περίπτωση να δώσει τέτοια εντολή ούτε στην πρεσβεία, ούτε στον συνάδελφο του υπουργό εξωτερικών. Μόνο από τον προϊστάμενο του τότε ΥΠΕΞ θα μπορούσε να δοθεί τέτοια εντολή, δηλαδή τον ίδιο τον πρωθυπουργό.
Εάν ισχύει η καταγγελία, αποκαλύπτονται όσοι προσπάθησαν να απεμπλέξουν τον πολιτικό προϊστάμενο του σκανδάλου.
Συγκεκριμένα, στους οικονομικούς εισαγγελείς, μεταξύ άλλων, κατάθεση έδωσε η κυρία Χρύσα Χατζή, διευθύντρια του γραφείου του πρώην υπουργού Οικονομικών.
Κατά πληροφορίες, σε ερώτηση για το αν εκείνη παρέλαβε το αρχείο της λίστας Λαγκαρντ, ανέφερε στην κατάθεσή της πως στα χέρια της έφτασε από την ελληνική πρεσβεία ένας κλειστός φάκελος, το περιεχόμενο του οποίου δεν γνωρίζει και τον οποίο στη συνέχεια παρέδωσε αμέσως στον κ. Παπακωνσταντίνου!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki