Η κατάρα των Όσκαρ



Τελικά το να παίρνεις βραβείο Όσκαρ είναι σαν να παίζεις με την τύχη σου. Την κακή.

Δες 8 περιπτώσεις που το Όσκαρ έφερε γκαντεμιά.
Σε έναν τόσο μεγάλο θεσμό όσο τα Όσκαρ θα ήταν αδύνατο να μην υπήρχε κάτι μεταξύ αστικού μύθου - πραγματικότητας. Η κατάρα εκείνου που πήρε το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο. Για μερικούς ο... θείος Όσκαρ αποδείχτηκε γκαντέμης. Πολύ όμως. Και θέλουν να ξεχάσουν την περίοδο που ακολούθησε όσον το δυνατό γρηγορότερα.
Sandra Bullock
Θα ξεκινήσω με το πιο πρόσφατο συμβάν που απέδειξε ότι μερικές φορές το Όσκαρ φέρνει κακοτυχία. Η Sandra Bullock το 2010 πήρε το Όσκαρ Α' γυναικείου ρόλου για την ταινία Blind Side και από κάτω ο τότε σύζυγός της Jesse James συγκινημένος χειροκροτούσε τη γυναίκα του. (Μάλλον εκείνος έπρεπε να πάρει το Όσκαρ). Λίγο καιρό μετά αποκαλύφθηκαν οι απιστίες του όταν η Sandra έλειπε σε γυρίσματα. Ο χωρισμός τους για πολλές εβδομάδες έπαιζε πρώτο θέμα στα μέσα ενημερώσης που ασχολούνταν με το lifestyle. Η Sandra με πολύ αξιοπρέπεια χειρίστηκε το όλο ζήτημα ενώ την περίοδο πριν χωρίσει είχε υιοθετήσει ένα αγοράκι.
 
Julia Roberts
Άλλος ένας χωρισμός χωρίς όμως την έκταση που πήρε εκείνος της Bullock "χτύπησε" μετά τα βραβεία Όσκαρ. Ήταν 2000 όταν η Julia Roberts παίρνει το Όσκαρ Α' γυναικείου ρόλου για το Erin Brockovich συνοδευόμενη από τον συνάδελφο-αγαπημένο της Benjamin Bratt. Τρεις μήνες μετά χώρισαν και ακολούθησαν διαφορετικούς δρόμους.
 
Kate Winslet
Θες και πιο σύντομο χωρισμό μετά από βράβευση σε Όσκαρ; Έχουμε. Η Kate Winslet μια εβδομάδα μετά τη βράβευσή της ως η καλύτερη ηθοποιός για την ταινία The Reader χώρισε από τον άνδρα της Sam Mendes.
 
Reese Witherspoon
Και η Reese Witherspoon χώρισε μετά την βράβευση της με Οσκαρ Α γυναικείου ρόλου για την ταινία Walk The Line. Σε αυτήν την περίπτωση ένα χρόνο μετά.
 
Adrien Brody
Η οσκαρική γκαντεμιά χτύπησε και τον Adrien Brody. Ήταν ο νεότερος ηθοποιός που βραβεύτηκε με Όσκαρ για την ερμηνεία του στην ταινία "Ο Πιανίστας" του  Roman Polanski. Οι προσδοκίες για μεγάλη καριέρα έπεσαν στο κενό αφού η συνέχεια δεν ήταν τόσο επιτυχημένη. Πρόσφατα έπαιξε στην ταινία "Μεσανύχτα στο Παρίσι" του Woody Allen.
Roberto Benigni
Ο θείος Όσκαρ ή το κλάμα της Sophia Loren γκαντέμιασε τον Roberto Benigni; Η ζωή τελικά αν και στην αρχή φαινόταν ωραία η εξέλιξή της δεν ήταν και πολύ καλή για την καριέρα του Ιταλού ηθοποιού.
 
Halle Berry
Σίγουρα θυμάσαι την εκπληκτική ερμηνεία της Halle Berry, όχι στην ταινία Monster's Ball, αλλά όταν παρέλαβε το Όσκαρ Α γυναικείου ρόλου. Στα προσωπικά της η Halle δεν ήταν τόσο τυχερή αφού χώρισε από τον Eric Benet και μετά από τον Gabriel Aubry ενώ τώρα έχει δεσμό με τον Olivier Martinez (πρώην της Kylie Minogue).
 
Mira Sorvino
Δεν είχε και πολύ τύχη στα επαγγελματικά της η Mira Sorvino αφού μετά το όσκαρ Β' γυναικείου ρόλου για το Mighty Aphrodite δεν έκανε αξιόλογες δουλειές.

cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki