Μανώλης Μητσιάς: «Ο Σαμαράς είναι μέγας πατριώτης»

 «Ο Σαμαράς είναι μέγας πατριώτης»

 «Όταν ξεπεράσουμε την κρίση, θα έχουμε βρει το μέτρο στη ζωή μας» λέει ο Μανώλης Μητσιάς αναφερόμενος στις νέες συνθήκες που βιώνουν σήμερα οι Έλληνες. Στηρίζει με πάθος τον σημερινό πρωθυπουργό που τυχαίνει να είναι προσωπικός του φίλος και δηλώνει ότι όλοι βάλαμε το χεράκι μας για να δημιουργηθεί η σημερινή κατάσταση στη χώρα.
Όπως αναφέρει στη συνέντευξή του στα Παραπολιτικά ο κ. Μητσιάς «Η φράση του κ. Πάγκαλου ότι όλοι μαζί τα φάγαμε κρύβει αλήθεια. Μόνο που δεν τα έφαγαν όλοι στο ίδιο ποσοστό. Αλλά εμείς πιέσαμε τους πολιτικούς να βάλουν το παιδί μας στον ΟΤΕ ή στο υπουργείο. Κάπου βάλαμε όλοι το χεράκι μας. Παντού υπήρξε φαγοπότι στην Ελλάδα».
Μιλώντας για τον Αντώνη Σαμαρά, ο Μανώλης Μητσιάς τον χαρακτηρίζει ως «μέγα πατριώτη». «Παρακολουθώ πολύ τις προσπάθειες του. Ο Σαμαράς είναι μέγας πατριώτης. Ακούω μερικούς ηλίθιους στην τηλεόραση που τον βρίζουν και μιλάνε εναντίον του και θυμώνω. Πρόκειται περί ηλιθίων. Είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος την εποχή αυτή να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση. Ξέρω πόσο αγαπάει την Ελλάδα. Μέρα-νύχτα το μυαλό του είναι στο πώς θα βγούμε από το τούνελ».
Αναφερόμενος στα οφέλη της κρίσης ο κ. Μητσιάς εκφράζει την άποψη ότι λόγω αυτής θα ξαναβρούμε τις χαμένες αξίες μας, καθώς «λόγω του παραλογισμού του χρήματος που έρρεε στα σπίτια μας και είχαμε δυο-τρεις τηλεοράσεις και δυο-τρία αυτοκίνητα ο καθένας, χάσαμε το μέτρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki