Ηράκλειο: "Σάπισε" στο ξύλο την γυναίκα του γιατί ήταν δίγαμη




Σοκ υπέστη επιχειρηματίας στο Ηράκλειο της Κρήτης όταν διαπίστωσε ότι η σύζυγός του ήταν δίγαμη. Δεν κράτησε την ψυχραιμία του και την... πλάκωσε στα χαστούκια. 


Τώρα δικάζεται με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Cretalive, το ζευγάρι συζούσε χρόνια χωρίς να έχει παντρευτεί και είχε αποκτήσει τρία παιδιά.

Κάποια στιγμή επήλθε ρήξη στη σχέση τους, με τη γυναίκα να εγκαταλείπει τον σύντροφό της και να μετακομίζει σε πόλη εκτός Κρήτης. Εκεί γνώρισε κάποιον άλλον άνδρα, τον οποίο παντρεύτηκε, όμως ο έγγαμος βίος τους διήρκεσε μερικούς μόνο μήνες.

Η κοπέλα επέστρεψε στο Ηράκλειο και προσέγγισε εκ νέου τον πρώην σύντροφό της. Η επανασύνδεσή τους μάλιστα τους οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας με τον γαμπρό, όπως υποστηρίζεται, να αγνοεί παντελώς τον κρυφό γάμο της γυναίκας του το χρονικό διάστημα που ήταν χωρισμένοι.

Οταν μετά από χρόνια ανακάλυψε ότι η σύζυγός του ήταν δίγαμη,«θόλωσε», όπως αναφέρεται, ανήμπορος να συγκρατήσει τα νεύρα του. Πλέον τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη, με τον ίδιο να κρατά στα χέρια του τις διπλές ληξιαρχικές πράξεις γάμου της πρώην συζύγου του ως «ντοκουμέντο» για την υπεράσπισή του.

1 σχόλιο:

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki