Για ποιους ξοδεύει μια γυναίκα τα χρήματά της...


Μια γυναίκα συνήθως σκέφτεται πριν βγάλει το πορτοφόλι της και διαθέσει ένα πόσο σε ο,τιδήποτε έρθει μπροστά της. Κάποιες φορές όμως είναι διατεθειμένη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη- χωρίς τύψεις και ενοχές.
Ναι, οι καιροί είναι δύσκολοι και μας έχουν επηρεάσει όλους και όλες. Όμως σαν γυναίκα έχεις και κάποιες αδυναμίες που πολλές φορές νιώθεις ανίκανη να κάνεις κράτη!

"Mε τις κολλητές κάθε μέρα είναι γιορτή"

Οι καλύτερες φίλες σου μπορούν να σε κάνουν αρκετά σπάταλη. Θες να περάσεις καλά μαζί τους γιατί δεν περνάς και όλο το 24ωρο δίπλα τους. Σκέφτεσαι λοιπόν να δώσεις κάτι παραπάνω για να αναπληρώσεις το χαμένο χρόνο, ακόμη και αν αυτό σου φάει τα πρώτα χρήματα του μισθού σου.(ή τα τελευταία!) Θυμήσου όλα εκείνα τα βράδια που πήρες σβάρνα τα μαγαζιά της αγαπημένης σου περιοχής. Ξεκίνησες για ΈΝΑ μόνο ποτό, αλλά κατέληξες να πίνεις κάτι παραπάνω, ενώ τσίμπησες και μια γλυκιά κρέπα με μπισκότο και φράουλες. "Λεφτά υπάρχουν", σκέφτεσαι, αλλά το επόμενο πρωί έχεις διαφορετική άποψη!
Άλλη μια πολυέξοδη περίπτωση: τα γενέθλια/γιορτή/επέτειος φιλίας κλπ που αφορούν τους καλύτερους φίλους/ες σου. Εκεί δε χωράνε τσιγκουνιές. Κάνεις τα πάντα για να κάνεις το άτομο που σου έχει σταθεί σαν οικογένεια να χαμογελάσει, αγνοώντας την τιμή του δώρου.
Οne love, much money!

Όταν είσαι ερωτευμένη μπορείς να γίνεις πραγματικά σπάταλη. Θέλοντας να ευχαριστήσεις το έτερον ήμισυ επιδίδεσαι σε άσκοπα έξοδα. Δωράκια άνευ λόγου και αιτίας (α, ναι ξέχασα, είναι η επέτειος του ενός μήνα, μιας ημέρας και μιας ώρας!), όπως δείπνα σε ακριβά εστιατόρια -γιατί εκεί στο μυαλό μιας γυναίκας είναι πιο ρομαντικά από το να φας ένα βρώμικο στη Μαβίλλη- ή 3ήμερα ταξιδάκια "έκπληξη" που σε κάνουν να βάλεις βαθιά το χέρι στη τσέπη. Άλλο βέβαια αν για τους άντρες όλα αυτά δεν έχουν καμία διαφορά και συνήθως είναι ευχαριστημένοι με λίγα και καλά.
To αίμα νερό δε γίνεται...

Οι μικροί μπόμπηρες. Ποια μπορεί να χαλάσει χατίρι στο ξαδερφάκι, ανηψάκι, βαπτιστήρι και γενικώς σε όποιον μικρό καρδιοκατακτητή υπάρχει στη ζωή της; Από μια βόλτα στο λούνα πάρκ , που θα συνοδευτεί από παιχνίδια πάσης φύσεως και λιχουδιές, μέχρι δωράκια για Χριστούγεννα, Πάσχα, καλοκαίρι, πρώτη μέρα στο σχολείο, κλπ κλπ... Εκεί μπορείς να γίνεις υπερβολικά large. Kαι ναι, δε θα νιώσεις τύψεις!
"Ας δώσω κάτι παραπάνω, το αξίζω"

Όταν έρχεται η ώρα που είσαι εσύ, ένα υπέροχο ζευγάρι σκουλαρίκια (ή παπούτσια αν προτιμάς!) και το πορτοφόλι σου, δύσκολο να σε σταματήσει κάποιος. Μιλάμε για κάτι που θα σου κάνει το κλικ, όχι για ο,τιδήποτε βρεις.
Άσε που, αυτή η άποψη που έχουμε εμείς οι γυναίκες, ότι, "ωραία τα δωράκια σε φίλους και συγγενείς, αλλά είμαστε και μεις εδώ και αξίζουμε κάτι και μεις" είναι αυτή που μας έχει καταστρέψει- με την καλή έννοια πάντα...
Για όσους βιάστηκαν να παρεξηγήσουν το γυναικείο πληθυσμό (κακώς!) θέλω να συμπληρώσω προς υπεράσπισή τους πώς μια γυναίκα, εκτός από πολυέξοδη μπορεί να είναι και "τέρας εγκράτειας". Ειδικά τον τελευταίο καιρό, μάλλον αυτό ισχύει περισσότερο.
Εξάλλου μην ξεχνάς πώς, έξυπνες αγορές και οικονομικά δώρα -ας όψεται το dealin με τις προσφορές του-, μπορούν να κάνουν εμάς τις γυναίκες να απολαμβάνουμε πολλά, ξοδεύοντας ελάχιστα...
cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki