ΣΟΥΛΑ: "Η πρώτη αγάπη των αντρών είναι η μάνα και δεύτερη η πουτ@ν@"

"Η πρώτη αγάπη των αντρών είναι η μάνα και δεύτερη η πουτ@ν@"


Η... περιβόητη Σούλα, η ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής από την Λάρισα, έκανε το ντεμπούτο στην πρεμιέρα του «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο, στην τηλεόραση του Αντ1.
Μίλησε για τις χορηγίες της, που την έκαναν διάσημη σε όλη τη χώρα, σε τοπική ποδοσφαιρική ομάδα και σχολείο, και το γεγονός ότι αποτελεί... θεματοφύλακα του κράτους!
Πρώτα έδωσε στον οικοδεσπότη μια "απαγορευμένη", ροζ φανέλα της ομάδας -αφού η ΕΠΟ θεωρεί ότι προσβάλει τα αθλητικά ιδεώδη- του Βουκεφάλα Λάρισας, με το όνομά του γραμμένο στο πίσω μέρος, η κυρία Σούλα μίλησε για την δική της ιστορία, το πως είπε στον γιο της τι επάγγελμα κάνει και πως αισθάνεται για τον θόρυβο που προκάλεσαν οι χορηγίες της.
"Είναι η απόλυτη υποκρισία" ήταν η αφοπλιστική της απάντηση,"όλα αυτά τα κάνω, επειδή αγαπάω τα παιδιά και τον αθλητισμό. Αν δεν τους αρέσουν, ας τα κάνουν αυτοί".
Διηγήθηκε επίσης, ένα απίστευτο γεγονός που συνέβη όταν προσπάθησε να βγάλει άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος:
"Πήγα στα 27 μου να κάνω ένα χαρακτηρισμό για να πάρω άδεια εργασίας. Δεν είχε τελειώσει ακόμη η χούντα και μου ζητούσαν να τους πάω πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων". Οπότε όπως δήλωσε, πήγε στο γραφείο του τότε διοικητή ασφάλειας της Θεσσαλονίκης και του είπε: "Καλά είσαι σοβαρός; Πουτ@ν@ θέλω να γίνω, όχι υπουργός. Είσαι σοβαρός;".
Η ίδια η Σούλα αντιμετωπίζει τον εαυτό της ως θεματοφύλακα του κράτους: "Ουσιαστικά αυτό είμαι. Νοικιάζω τον χώρο και είμαι εκεί για να είμαι σίγουρη ότι είναι όλα εντάξει. Ότι κόβουν ΦΠΑ, πληρώνουν το ΙΚΑ και είναι εντάξει με το υγειονομικό".
Τέλος, θύμισε στο νεανικό κοινό που ήταν στο στούντιο κάτι που έλεγαν οι παλιότεροι "Η πρώτη αγάπη των αντρών είναι η μάνα και η δεύτερη η πουτ@ν@".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki