Σκάνδαλο και με τους special Olympics.Η Δεσποτοπούλου "φρόντισε" για όλη την οικογένειά της.


Διαστάσεις χιονοστιβάδας προσλαμβάνουν πλέον οι καταγγελίες παραγόντων της πολιτικής και οικονομικής ζωής και των ενώσεων αναπήρων για τους Special Olympics αγώνες που τελέστηκαν το 2011 στην Αθήνα. Στο στόχαστρο όλων βρίσκεται η επικεφαλής της διοργάνωσης Ιωάννα Δεσποτοπούλου η οποία...


αν και δηλώνει εθελόντρια εν τούτοις προσέλαβε τον υιό της και μίσθωσε τα κτίρια του εταιρίας του συζύγου της. Το κουτί της Πανδώρας για τη διοργάνωση φαίνεται να έχει ανοίξει πλέον για τα καλά, ενώ τη φωτιά δεν κατάφερε να σβήσει η κα Δεσποτοπούλου με συνέντευξη που έδωσε προσπαθώντας να αιτιολογήσει τον υπέρογκο μισθό του γιού της, που ανήλθε στα €93,000 το χρόνο.
Οι καταγγελίες αφορούν περιστατικά διασπάθισης δημοσίου χρήματος, διακριτική μεταχείριση εργαζομένων, εθελοντών και καλλιτεχνών και μια σειρά διοικητικών πράξεων.
Στο επίκεντρο βρίσκεται το κόστος των Αγώνων το οποίο έφτασε τα €70 εκατ. και σύμφωνα με τις καταγγελίες υπερέβη κατά πολύ αυτό των προηγουμένων διοργανώσεων. Η κυρία Δεσποτοπούλου απορρίπτει αυτούς τους ισχυρισμούς και κάνει λόγο για ενορχηστρωμένη επίθεση στο πρόσωπό της.
Σύμφωνα με πληροφορίες του sofokleousin.gr το θέμα έχει φτάσει ήδη στους οικονομικούς Εισαγγελείς οι οποίοι αναμένεται να ζητήσουν από το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης να διεξάγει έλεγχο στα οικονομικά.
Οι καταγγελίες εγείρουν όμως και μείζον θέμα πολιτικής και ηθικής τάξης, δεδομένου του γεγονότος ότι η κα Δεσποτοπούλου ήταν υποψήφια στο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.

Η οικογένεια και το παρελθόν 
Στο παρελθόν η κα Δεσποτοπούλου είχε διατελέσει υπεύθυνη Τύπου της εταιρίας Epirotiki Lines, ελληνικής ναυτιλιακής εταιρίας με τρία ύποπτα ναυάγια που προκάλεσαν σάλο στο διεθνή Τύπο και τη Ναυτιλία.
Η επικεφαλής των Special Olympics θεωρήθηκε τότε πρόσωπο κλειδί από τους δημοσιογράφους σε βαθμό που οι New York Times της πήραν συνέντευξη για τα αίτια των συμβάντων.
Η κα. Δεσποτοπούλου είναι σύζυγος του Βασίλη Δεσποτόπουλου, ιδιοκτήτη της ΕΛΠΑ, ενώ γιος τους απασχολήθηκε ως τεχνικός υπεύθυνος στους Αγώνες και εισέπραττε μισθό €93,000 μηνιαίως.

πηγή:sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki