Πάτρα : Τον εγκατέλειψε στο κρεβάτι… με χειροπέδες!


ΠΑΤΡΑ: Τον εγκατέλειψε στο κρεβάτι… με χειροπέδες!

Τον άφησε στο κρεβάτι με τις… χειροπέδες!Πρόκειται για ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη τα ξημερώματα του προηγούμενου Σαββάτου στην περιοχή των Ζαρουχλεϊκων της Πάτρας, με θύμα έναν 32χρονοκαι δράστιδα μία συνομήλική του. Ουσιαστικά, αυτός ήταν ο τρόπος αντίδρασης εκείνης με αφορμή το πρόβλημα… στυτικής δυσλειτουργίας που αντιμετώπισε ο νεαρός στην προσπάθεια της πρώτης σεξουαλικής επαφής τους.
Όπως γράφει το τοπικό site dete.gr, το ζευγάρι βρισκόταν στην αρχή της γνωριμίας του και είχαν ήδη κάνει δύο βραδινές εξόδους. Όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά μεταξύ τους και την Παρασκευή το βράδυ αποφάσισαν να το… προχωρήσουν κάνοντας το τελευταίο βήμα προς την ολοκλήρωση της σχέσης τους. Ο νεαρός της πρότεινε να πάνε στο σπίτι του στα Ζαρουχλέικα, μία διώροφη κατοικία όπου στον πρώτο όροφο είναι το πατρικό του και στον δεύτερο ένα ολόκληρο σχεδόν ανεξάρτητο σπίτι που χρησιμοποιεί μόνος του. Και επειδή προφανώς τους άρεσαν τα… ερωτικά παιγνίδιακαι οι φαντασιώσεις, ο 32χρονος έβγαλε από το συρτάρι του ένα ζευγάρι χειροπέδες και έβαλε τη νεαρή να τους τις φορέσει δένοντάς τον στο κρεβάτι. Στη συνέχεια, άρχισε να του βγάζει τα ρούχα και παράλληλα να γδύνεται η ίδια.
Όταν όμως έφθασε στο… δια ταύτα, δυστυχώς διαπίστωσε πως υπήρχε πρόβλημα! Η αντίδρασή της ήταν κατ’αρχάς αρνητική ως προς το… μέγεθος, αλλά αυτό δεν ήταν το χειρότερο. Τα νεύρα της άρχισε να τα εκδηλώνει για τα καλά όταν παρά τις προσπάθειές της, ο 32χρονος… δεν ανταποκρινόταν όπως θα έπρεπε… Προφανώς η νεαρή δεν μπορούσε να διαχειριστεί το όλο πρόβλημα και αστραπιαία σηκώθηκε από το κρεβάτι, ντύθηκε κι έφυγε απ’ το σπίτι!
Τον βρήκε η… μητέρα του!
Δυστυχώς για τον 32χρονο, η συνέχεια ήταν ακόμα χειρότερη. Κι αυτό, διότι η παρ’ ολίγον κοπέλα του τον άφησε… γυμνό και δεμένο στο κρεβάτι με τις χειροπέδες και ως εκ τούτου ήταν αδύνατο να λυθεί. Γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να περάσει όλη τη νύχτα εκεί και το επόμενο πρωινό να μη δώσει σημεία ζωής σε κανέναν. Οι δικοί του ανησύχησαν και προς το μεσημεράκι του Σαββάτου, η μητέρα του ανέβηκε στο σπίτι του για να δει αν ήταν εκεί. Και μπαίνοντας μέσα στο δωμάτιό του τον είδε πάνω στο κρεβάτι…
tsantiri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki