Πήρε φόρα ο Βαλλιανάτος...Αποκάλεσε τη Λιάνα Κανέλλη εκπληκτικό παλιάτσο!!!


 Γρ. Βαλλιανάτος: H Λιάννα Καννέλη είναι ένας εκπληκτικός παλιάτσος!

Μετά τις δηλώσεις του για το Δημήτρη Μητροπάνο που προκάλεσαν σωρεία αντιδράσεων, διαβάστε τι λέει ο Γρ. Βαλλιανάτος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο maga.gr για τη Λιάνα Κανέλλη…
«Η Λιάνα Κανέλλη για μένα είναι ένα πολύ χρήσιμο παράδειγμα αποτυχίας της ελευθερίας στην Ελλάδα. Μια γυναίκα που μόνη της και προς τιμή της αποκάλυψε πως είναι λεσβία στην εκπομπή της “Ψηλά τα χέρια” πριν από χρόνια. Μια γυναίκα που μιλάει πολύ καλά ελληνικά και που ξεκίνησε προτείνοντας έναν πολιτισμό στην τηλεόραση, λόγω χαρακτήρα και λόγω προβλημάτων που δεν με ενδιαφέρουν, αφού έκανε διάφορες στροφές και τούμπες, έφτασε να “πουλάει” ό,τι χειρότερο διαθέτει η παγκόσμια πολιτική εμπειρία: σταλινικό κομμουνισμό.
Από που να αρχίσω; Μόνο το γεγονός ότι δεν έχει ανοίξει το στοματάκι της ποτέ ή δεν έχει σηκώσει το χεράκι της πριν ανοίξει το στοματάκι της, ή δεν έχει βοηθήσει έστω παρασκηνιακά μια οργάνωση, έναν άνθρωπο σε σχέση με αυτό, μου δίνει το μέτρο της ποιότητας της γυναικός.
Είναι ένας άνθρωπος που έχει τεράστια προβολή διότι είναι ένας καταπληκτικός παλιάτσος της τηλεόρασης που πουλάει ότι πιο μουχλιασμένο υπάρχει με αγενές περιτύλιγμα, αλλά είναι τόσο τραμπούκος που δεν τολμά κανείς να της μιλήσει άρα αποτελεί ένα φοβερό θέαμα. Και την βλέπεις να είναι στις τηλεοράσεις από το πρωί-πρωί με την αυγή παντού. Τι να πει ο κόσμος όταν βλέπει έναν άνθρωπο τόσο πειστικό, τόσο πληθωρικό να του λέει τέτοιες μπαρούφες τόσα χρόνια; Να που έχουμε φτάσει. Ποιό κομμουνιστικό κόμμα στην Ευρωπή έχει τέτοια ποσοστά;»

2 σχόλια:

  1. ...πόσο σοφός είναι ο ελληνικός λαός μιλάει για μια βρώμικη συμπεριφορά, λέει "πούστης είσαι;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki