To μοντέλο που σχεδίασε στο κεφάλι της το κουνελάκι του Playboy! ( Photos )


Είναι Sexy και παράλληλα τόσο εγωίστρια που έχει εκνευρίσει πολλά άτομα που κάνουν παρέα μαζί της. Η ομορφιά της και το εκκεντρικό της στυλ έχει δελεάσει πολλά club σε όλη την Ελλάδα να την καλούν για να κάνει πράξη αυτό που θαυμάζει πολύ και δεν είναι άλλο από την μουσική. Άφησε στην άκρη το μόντελινγκ-τουλάχιστον προς το παρών- και δοκιμάζει με επιτυχία το άθλημα της DJ.
Η Ιρένε Κεβεζέ μετά τον διαγωνισμό Playmate χάθηκε για ένα μικρό διάστημα στην Κύπρο για να είναι μαζί με την οικογένειά της και τώρα στην Αθήνα προσπαθεί να βρει τα πατήματά της. Ακούστηκε ότι έχει μια σχέση στην Χαλκίδα και χώρισε. Η ίδια δε το επιβεβαιώνει όμως ότι έχει χωρίσει. Μάλλον κάτι ξέρει το κορίτσι μας. Όσο αφορά την εμφάνισή της την έχουμε δει να φοράει σακάκια, να κυκλοφορεί με αμάνικα μπλουζάκια, να βάφει συνεχώς τα μαλλιά της και να τα διατηρεί σε πολύ κοντό μήκος.
Πλέον όμως η πίσω όψη της στο κεφάλι της έχει ένα χαρακτηριστικό σύμβολο. Αυτό του κουνελιού. Το σήμα κατατεθέν του αισθησιακού περιοδικού παγκοσμίως. Πριν λίγες μέρες τόλμησε να κάνει αυτό το σχέδιο και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό. Στα άμεσα σχέδια της είναι τα live που έχει προγραμματίσει με την ομάδα που την υποστηρίζει με νέο ξένο ρεπερτόριο που το μοιράζεται ζωντανά κάθε φορά και όχι σε ένα cd έτοιμο.
Οι προτάσεις έρχονται παράλληλα σαν βροχή για να κάνει μια γυμνή φωτογράφηση και όσο δυνατό και αν είναι το δέλεαρ το οικονομικό η ίδια αντιστέκεται. «Θα το έκανα μόνο αν ήταν τόσο καλά τα χρήματα που θα είχα συμφέρον. Γυμνάζομαι και νιώθω σέξι. Αλλά αυτή την περίοδο θέλω να παίζω μουσική», μας είχε πει το εκρηκτικό μοντέλο πριν περίπου δύο μήνες εδώ αποκλειστικά.
markos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki