Εθελουσία έξοδος με κίνητρα στη Wind

 Εθελουσία έξοδος με κίνητρα στη Wind

Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου με κίνητρα ανακοίνωσε χθες στους εργαζομένους της η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Wind.
Η εθελουσία έξοδος αφορά «συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Wind
Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου με κίνητρα ανακοίνωσε χθες στους εργαζομένους της η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Wind. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα, το οποίο ολοκληρώνεται στις 29 Ιουνίου και χαρακτηρίζεται από την εταιρεία ως «μικρής κλίμακας», είναι εθελοντική και αφορά σε περίπου 170 άτομα – από το σύνολο των 1.270 εργαζομένων που απασχολεί η επιχείρηση.
«Το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου σχεδιάστηκε στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας της εταιρείας να αναπροσαρμόζει την επιχειρησιακή της λειτουργία στα δεδομένα και στις εξελίξεις της ελληνικής αγοράς τηλεπικοινωνιών, ώστε να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά της και να διασφαλίσει τη μακροπρόθεσμη ευημερία της παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.
Η εθελουσία έξοδος αφορά «συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων στα τμήματα Οικονομικό, Τεχνικό, Πληροφορικής και επιμέρους τμήματα Διοικητικών Λειτουργιών που έχουν συμπληρώσει κατά μέσον όρο 12 συναπτά έτη εργασίας στην εταιρεία», όπως σημειώνεται.
Οι απολαβές
Μεταξύ των κινήτρων που προβλέπονται για όσους αποφασίσουν να αποχωρήσουν περιλαμβάνονται:
Ποσό αντίστοιχο με τη νόμιμη αποζημίωση ανάλογα με τα έτη εργασίας. Εφάπαξ καταβολή από 10 έως και 20 επιπλέον μισθούς-μπόνους. Κάλυψη της ιατροφαρμακευτικής και νοσοκομειακής περίθαλψης, τόσο για τον εργαζόμενο όσο και για όλα τα μέλη της οικογένειάς του για περίοδο ενός έτους. Παροχή για έναν χρόνο δωρεάν υπηρεσιών σταθερής και κινητής τηλεφωνίας και Ιντερνετ από τη Wind. Σε όσους αποχωρήσουν και συμμετέχουν στο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα της εταιρείας θα αποδοθεί το 100% των συσσωρευμένων εργοδοτικών εισφορών (δικαίωμα που κανονικά θεμελιώνεται έπειτα από 15 χρόνια συνεχούς συμμετοχής στο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα).
Η εταιρεία εκτιμά ότι με το πρόγραμμα θα αποχωρήσουν περί τους 60-70 εργαζομένους, ενώ το κόστος του προγράμματος θα ανέλθει σε περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ, θα χρηματοδοτηθεί από ίδια κεφάλαια και έχει ήδη προβλεφθεί στα οικονομικά αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki