14884-14900,Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ

image130 14884 14900,Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ


ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Αναφερομαι,φυσικα,στα νεα τηλεφωνικα νουμερα για ραντεβου με τους γιατρους που ειναι συμβεβλημενοι στον συγκεκριμενο ασφαλιστικο φορεα

 14884 14900,Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ 


δειτε το σχετικο αρθρο εδω και γελαστε πικρα μ αυτα που ισχυριζονται.

Στην φωτο βλεπετε το κοστος ανα κληση,επικαλουνται οτι ο τηλεφωνικως αριθμος 184 κοστιζε πολυ ακριβοτερα,ενω με τους νεους,”βρηκαν τροπο”να εξοικονομουν χρηματα.

Με λιγα λογια,το “μαρμαρο”και στην περιπτωση αυτη, θα το πληρωσουμε εμεις,οπως πληρωνουμε καθε “μαυρη τρυπα”που τεχνειεντως δημιουργουν καποιοι,ειτε αυτοι ειναι πολιτικοι,ειτε μεγαλοκαρχαριες και μεγαλοδιευθυνταδες.

Την στιγμη που ταλανιζομαστε απο νεους φορους,νεες μειωσεις μισθων,νεες αυξησεις σε καυσιμα,προιοντα,λογαριασμους Δεκο  και γενικοτερα δεχομαστε επιθεσεις στο οικογενειακο μας εισοδημα,ερχεται να προστεθει και το συγκεκριμενο,παραλληλα,”δωρεαν”υγεια”αποτελει πλεον πολυτελεια την στιγμη που πληρωνουμε αδρα τον συγκεκριμενο ασφαλιστικο φορεα.

Για μενα,θεωρειται μια ακομα ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΤΕΙΑ του υπουργου υγειας και του  διευθυντη του εοπυυ,αλλωστε,οι συγκεκριμενοι,απολαμβανουν υπηρεσιες ΤΖΑΜΠΑ και δεν δινουν δεκαρα τσακιστη,αν καποιος αμοιβεται,για παραδειγμα,με 400 ευρω μηνιαιως και χρειαζεται να κανει περισσοτερες απο 5 κλησεις τον μηνα,διοτι χριζει τακτικης παρακολουθησης ,απο γιατρους διαφορων ειδικοτητων.

Τον χαρακτηρισμο ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΤΕΙΑ,τον χρησιμοποιω,αντιλαμβανομενος την ευθυνη που με διακατεχει και τις πιθανες κυρωσεις που ενδεχεται να μου επιβληθουν.

Με περηφανεια σας λεω οτι ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΜΟΥ οτι και αν κανετε “κυριοι” και σας διαβεβαιωνω οτι οχι μονο εσας,αλλα και ολους οσους συνεχιζουν να ενεργουν με τον συγκεκριμενο τροπο,ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΛΕΜΩ ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ,ομως φιλες και φιλοι,πρεπει να αντιληφθουμε οτι χρειαζεται μαζικη αντιδραση-ανυπακοη σε ολα τα δρομενα.

Πρεπει να σταματησουμε να ανεχομαστε,αναλογες δυσαρεστες καταστασεις και να κατανοησουμε οτι,οσο ακολουθουμε την ιδια τακτικη,επονται χειροτερα.

ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ Η ΛΕΩ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩ ΑΝΩΝΥΜΑ,ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ,ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ,ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΧΕΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ

 14884 14900,Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ

ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΟΥ,ΤΟ ΕΧΩ ΗΔΗ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΜΟΥ.

Προταση μου για το συγκεκριμενο:Στο δευτερο εικονιδιο,αναγραφεται τηλεφωνικως αριθμος παραπονων ο οποιος ειναι με αστικη χρεωση.Ας τους τρελανουμε λοιπον στις τηλεφωνικες κλησεις,ολοι μαζι μπορουμε να πετυχουμε,αν οχι την καταργηση,την μειωση της τιμης των κλησεων.
filologos10.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki