Βρέθηκε ο ΔΡΑΣΤΗΣ της κακοποίησης της 15χρονης – Ταυτοποιήθηκε και το δεύτερο δείγμα DNA

 Βρέθηκε ο ΔΡΑΣΤΗΣ της κακοποίησης της 15χρονης – Ταυτοποιήθηκε και το δεύτερο δείγμα DNA

Τον άνδρα που κακοποίησε την 15χρονη στην Πάρο φαίνεται πως βρήκε η Αστυνομία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και το δεύτερο δείγμα γενετικού υλικού που είχαν πάρει από τον 22χρονο αλλοδαπό, ταυτοποιήθηκε.
Πρόκειται για έναν νεαρό Πακιστανό, ο οποίος εργαζόταν σε ταβέρνα στη Χρυσή Ακτή της Πάρου και φέρεται να έγινε αντιληπτός στο σημείο της επίθεσης. Μετά από την αναζήτηση του δωματίου στο οποίο έμενε, η Αστυνομία συνέλεξε τα δαχτυλικά του αποτυπώματα και γενετικό υλικό.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πρώτο δείγμα του DNA ταυτοποιήθηκε, πράγμα που υποδεικνύει τον αλλοδαπό ως δράστη της επίθεσης. Όπως ανάρτησε η δημοσιογράφος, Νάντια Αλεξίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, «ταυτοποιηθηκε&το δείγμα από τον 21χρονο Πακιστανο, εκτός από ευρήματα στο δωμάτιό του, με το δείγμα από τα ρούχα & το σώμα της ανήλικης».
Ο νεαρός, πληρώθηκε τα μεροκάματα που είχε κάνει και είπε στον εργοδότη του, λίγες ώρες μετά το τραγικό περιστατικό, ότι πρέπει να φύγει για την Αθήνα με το πλοίο της γραμμής, γράφει το iefimerida.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki