Δείτε το Russell Brand να παίρνει ηρωίνη (Photo)


Τον εθισμό του στα ναρκωτικά και συγκεκριμένα στην ηρωίνη, παραδέχτηκε ακόμα μια φορά ο …Russel Brand, σε τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ.

Ο πρώην σύζυγος της Katy Perry, δεν δίστασε πως ακόμα και σήμερα, υπάρχουν στιγμές που είναι έτοιμος να ξανακυλήσει στο βούρκο των ναρκωτικών, ενώ μοιράστηκε με τους τηλεθεατές, και ένααληθινό video, που τον απεικονίζει να κάνει χρήση ηρωίνης, όταν ήταν μόλις… 20 ετών!

Στη συνέχεια, παρακολουθώντας το σοκαριστικό video, παραδέχεται πως… ζηλεύει τον τότε εαυτό του, και πως δεν τον νοιάζουν, ούτε η φήμη, ούτε τα χρήματα, ούτε οι γυναίκες και το sex που απέκτησε στην πορεία της ζωής του.
«Αν με ρωτάς, θα προτιμούσα να γυρίσω στην περίοδο που ήμουν εθισμένος στην ηρωίνη» λέει στο ντοκιμαντέρ.
Τα τελευταία δέκα χρόνια πάντως, ο Brand είναι «καθαρός», ενώ όσο κι αν αγαπούσε τον εθισμό του στα ναρκωτικά, δεν μπορεί να μην παραδεχτεί πως του κατέστρεψαν τη ζωή:


«Οι συνέπειες των πράξεων μου, επηρέασαν πολλούς ανθρώπους. Η ηρωίνη είναι άπληστο ναρκωτικό. Σου παίρνει τα πάντα. Πρώτα τα χρήματα, έπειτα τους φίλους, την οικογένεια σου, το αυτοκίνητο σου, το σπίτι σου».
Τέλος, θυμάται την περίοδο που νοσηλεύτηκε σε κέντρο αποτοξίνωσης, λέγοντας πως «για κάποιον που είναι εθισμένος, το να μην πάρει ναρκωτικά για ένα διάστημα, είναι αδιανόητο!»


πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki