Σοκάρει η ομολογία του Πακιστανού- «Λιποθύμησε από τα χτυπήματα και της έβγαλα τα ρούχα…»


sokarei i omologia tou pakistanou lipothymise apo ta xtypimata kai tis evgala ta rouxa 1 315x236 250x180 Σοκάρει η ομολογία του Πακιστανού  «Λιποθύμησε από τα χτυπήματα και της έβγαλα τα ρούχα...»

Πάγωσαν ακόμα και οι έμπειροι αστυνομικοί στο άκουσμα της ομολογίας του 21χρονου Πακιστανού που κακοποίησε άγρια την 15χρονη Μυρτώ στην παραλία της Χρυσής Ακτής στην Πάρο.
Ο δράστης… ενώ στην αρχή αρνιόταν τα πάντα κάποια στιγμή «έσπασε» και άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης που έχει σοκάρει το πανελλήνιο
« Την είδα να κάθεται στα βράχια και να ακούει μουσική. Πηγα κοντά της και προσπάθησα να της πάρω κινητό.Αντιστάθηκε όμως και εκνευρίστηκα. Άρχισα να της χτυπώ το κεφάλι στα βράχια για να την κάνω να σταματήσει. Κάποια στιγμή σταμάτησε να κουνιέται. Της πήρα από τα χέρια το κινητό και μετά της έβγαλα τα ρούχα…»
Ο δράστης χθες το απόγευμα οδηγήθηκε στην Σύρο για να παρουσιαστεί στον εισαγγελέα του νησιού. Όταν εμφανίστηκε στο λιμάνι κάποιοι κάτοικοι τον αποδοκίμασαν και επιχείρησαν να του επιτεθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki