Συγκλονίζει το γράμμα του πατέρα του Πάνου Δούρου



Τρεις μήνες πέρασαν, από την ημέρα εκείνη που τα καταγάλανα μάτια του 11χρονου Πάνου, εγγονού του επιχειρηματία Ανδρέα Δούρου, έκλεισαν για πάντα...

Ο πατέρας του αδικοχαμένου αγοριού, έστειλε ένα γράμμα, που απλά συγκλονίζει.

Διαβάστε...

«Λοιπόν, δυσκολάκη μου, που πάμε φέτος; Ποιες απάτητες ακρογιαλιές θα ψάξουμε για να ανασάνουμε, να κρυφτούμε από την ασχήμια της πανέμορφης χώρας μας; Σε ποιο Κουφονήσι θα περιμένουμε ως αργά να νυχτώσει για να φύγουμε από την παραλία; Σε ποια Ανάφη θα φάμε στη 01:00 το βράδυ μακαρονάδα; Σε ποια Τήλο θα σερφάρουμε; Σε ποια Φολέγανδρο θα φάμε γλυκά και θα βολτάρουμε στη Χώρα; Σε ποια Κάσο θα ακούσουμε Φραγκούλη και θα τρώμε συμιακό γαριδάκι μέχρι σκασμού; Σε ποιας Ρόδου την Καλλιθέα θα βουτάμε από τα βράχια και θα τρώμε παγωτό έξω απ' το κάστρο; Σε ποια Σύμη θα αγοράσουμε καλάμια και θα πιάσουμε λαβράκια και σάλπες στο λιμάνι; Σε ποια Χάλκη θα δούμε φώκιες στο λιμάνι να μας τρώνε τις ψαριές και να σηκώνουμε με τα σωζάκια το ξενοδοχείο στο πόδι; Σε ποιο καράβι θα γκρινιάζει η μαμά σου  που δεν κλείσαμε πάλι καμπίνα;».

Συνεχίζει: «Σε ποια Νίσυρο θα μένουμε μαζί με τις ώρες στην πισίνα με το καυτό κατακαλόκαιρα νερό  απ΄το ηφαίστειό της; Από ποια Κάλυμνο θα τσακιστούμε να φύγουμε  για να γλιτώσουμε απ' την ασχήμια της; Σε ποια Αλίμια θα κοντέψουμε να πνιγούμε και θα γουστάρουμε κρεμασμένοι στην πλώρη του σαπιοκάραβου με τους σώζους ( όχι όλους) να χέζονται από το φόβο τους; Σε ποια Σίκινο θα χαζεύουμε το ηλιοβασίλεμα και θα πίνουμε κρασάκι από τον διπλανό αμπελώνα; Σ' όλά πάπα μου...παντού! Καλό καλοκαίρι, αγάπη μου! Υπέρβαση εσύ της ζωής μου!».

Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki