Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμούς για Έλληνες ηθοποιούς χθες το βράδυ στην ΚύπροΗ Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Χρύσα Ρώπα, ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Παντελής Καναράκης και ο Γιώργος Γαλίτης βίωσαν τρομακτικές στιγμές χθες βράδυ στον...
αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας Λεμεσού. Το Λεωφοείο που τους μετέφερε στη Λεμεσό προσέκρουσε σε ακινητοποιημένο όχημα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το τροχαίο των Ελλαδιτών πρωταγωνιστών συνέβη στις 02.30 τα ξημερώματα ενώ επέστρεφαν από παράσταση στη Λευκωσία στα ξενοδοχεία τους στη Λεμεσό.
Ενας οδηγός ταξί είχε ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο του στο δρόμο για να βοηθήσει άλλον οδηγό ο οποίος είχε προσκρούσει στο κυγκλίδωμα του αυτοκινητόδρομου.
Το Λεωφορείο που μετέφερε τους ηθοποιούς προσέκρουσε στο ακινητοποιημένο ταξί με αποτέλεσμα να προκληθεί χάος εφόσον άλλοι οδηγοί που ακολουθούσαν προσέκρουσα επίσης στο Λεωφορείο.
Οι ηθοποιοί τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και επέστρεψαν στο ξενοδοχείο τους.
Παρά τον τρόμο που βίωσαν δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν τις παραστάσεις τους στην Κύπρο όπως έχει προγραμματιστεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki