Η ελληνική βιομηχανία ενήλικου κινηματογράφου: Η πρόσληψη από το κοινό. Eρωτηματολόγιο.


Η ελληνική βιομηχανία ενήλικου κινηματογράφου: Η πρόσληψη από το κοινό. Eρωτηματολόγιο.


Mια "τολμηρή" και συνάμα ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα έρευνα διεξάγει το τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών υπό την ευθύνη της Επίκουρης Καθηγήτριας Λίζας Τσαλίκη (Τμήμα ΕΜΜΕ, Πανεπιστήμιο Αθηνών, προφίλ εδώ) και της υποψήφιας διδάκτορος Δέσποινας Χρονάκη (Loughborough University, UK, προφίλ, εδώ).
Αφορά στην ελληνική βιομηχανία ενήλικου κινηματογράφου και την πρόσληψή της από το κοινό και αποτελεί μέρος ενός μεγαλύτερου προγράμματος με σκοπό τη μελέτη της ελληνικής βιομηχανίας ενήλικου κινηματογράφου και των πρακτικών χρήσης του από το κοινό. Σε διεθνές επίπεδο, παρόμοια προγράμματα υλοποιήθηκαν στο Ην. Βασίλειο και την Αυστραλία, ενώ η ελληνική ομάδα ανεπτυξε ένα συνδυαστικό μοντέλο.
Η έρευνα αυτή εντάσσεται μέσα στο ευρύτερο πλαίσιο των πολιτισμικών σπουδών και αναζητά να καταγράψει τις εμπειρίες και τις πρακτικές χρήσης των προϊόντων της βιομηχανίας όπως τις περιγράφει το ίδιο το κοινό. Στόχος της είναι να ενημερωθεί η ακαδημαϊκή ατζέντα σχετικά με την πρόσληψη προϊόντων του ενήλικου κινηματογράφου, και ειδικά με την ελληνική παραγωγή, από το ελληνικό κοινό. Η έρευνα αυτή υλοποιείται για ακαδημαϊκούς και μόνο λόγους, ενώ είναι απολύτως ανώνυμη και εμπιστευτική, ακολουθώντας τις αυστηρές οδηγίες ηθικής στην έρευνα, όπως έχουν οριστεί από τη διεθνή ακαδημία.
Πηγή: moveitmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki