ΣΟΚ! Απόπειρα βιασμού διεθνούς βολλευμπολίστριας!



Μία τραυματική εμπειρία έζησε την περασμένη Κυριακή στο περιθώριο των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η διεθνής της Κροατίας, Ματέα Ραίκοβιτς όταν άγνωστος άνδρας προσπάθησε να τη βιάσει μέσα στο δωμάτιό της!
Η 21χρονη λίμπερο, λίγες ώρες πριν από την πανηγυρική πρόκριση της "οικοδέσποινας" στα τελικά του ΕURO 2013, επέστρεψε κατά τις 15:00 το μεσημέρι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της για να ξεκουραστεί.
Διέφυγε ο επίδοξος βιαστής
Ξαφνικά όμως αποκοιμήθηκε και όταν έπειτα από λίγη ώρα η Ραίκοβιτς άνοιξε τα μάτια της, η πρώτη εικόνα που αντίκρισε ήταν το ανοιγμένο πουκάμισο ενός άγνωστου άνδρα, που είχε σκύψει από πάνω της με βίαιες διαθέσεις.
Αμέσως η διεθνής άσος άρχισε να φωνάζει καλώντας σε βοήθεια και προβάλλοντας έντονη αντίσταση στον επίδοξο βιαστή της, κατάφερε να τον τρέψει σε φυγή, αφού προηγουμένως εκείνος πρόλαβε και άρπαξε 50 ευρώ που είχε αφήσει στο γραφείο.
"Μπορούσε και να με σκοτώσει..."
Το παραπάνω περιστατικό όπως ήταν φυσικό καταρράκωσε την ψυχολογία της όμορφης παίκτριας, που είχε συμμετάσχει και σε παλιότερο διαγωνισμό για τον τίτλο της ομορφότερης αθλήτριας της Κροατίας, η οποία αφηγούμενη στα υπόλοιπα μέλη της ομάδα της την τραυματική της εμπειρία τόνισε πως «δεν ξέρω τι θα μπορούσε να συμβεί αν δεν είχα ξυπνήσει. Δεν θα με βίαζε μόνο, αλλά θα μπορούσε ακόμη και να με σκοτώσει… Τώρα θα πάω σε ένα ψυχολόγο και ελπίζω οι άνθρωποι στη νέα μου ομάδα στη Γαλλία να με βοηθήσουν να ξεχάσω ό, τι μου συνέβη…»
Έπειτα πάντως από την ενημέρωση των ανθρώπων της Κροατικής Ομοσπονδίας για το συμβάν, η τοπική αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τη σύλληψη του άγνωστου άνδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki