Νέος “Χανιάς” στον ΣΥΡΙΖΑ!: Βίντεο με συνέντευξη – προβοκάτσια στην κρατική τηλεόραση των Σκοπίων


 Νέος “Χανιάς” στον ΣΥΡΙΖΑ!: Βίντεο με συνέντευξη – προβοκάτσια στην κρατική τηλεόραση των Σκοπίων
Το έγγραφο αφιερωμένο σε όλους αυτούς που αγωνίστηκαν για την δημοκρατία και την ελευθερία.
Αφιερωμένο όμως και σε όλους αυτούς που αναπαράγουν την φασιστική προπαγάνδα του Γκρουέφσκι, επικαλούμενοι μάλιστα …αριστερή ιδεολογία! Οι φασίστες του σήμερα, με ιδεολογικές προβιές.
Από το βιβλίο του Ιωάννη Παπακυριακόπουλου, με την εισαγγελική αγόρευση του για την δίκη των φασιστών εγκληματιών πολέμου το 1946!
Το έγκλημα του εμφυλίου βέβαια έδωσε την ευκαιρία σε δοσίλογους και συνεργάτες των ναζί να αθωωθούν διά χειρός γέρου της δημοκρατίας και να συνεχίσουν το ελεεινό τους έργο, όπως το ζούμε εως σήμερα. Για να μας παραμυθιάζουν με “εθνικόφρονες και προοδευτικούς” ενώ στην ουσία υπάρχει μόνο ένας διαχωρισμός διαχρονικά: Λαμόγια και Πατριώτες.
Το ΒΙΝΤΕΟ με τη συνέντευξη Νάσου Θεοδωρίδη στην Κρατική Τηλεόραση των Σκοπίων
βγήκε στον αέρα όλως τυχαίως με την απουσία του Τσίπρα στο εξωτερικό. Όπως η ανεκδιήγητη δήλωση για “τουρκική” μειονότητα όταν ο Τσίπρας απουσίαζε στην Κύπρο.
Η δημοσιογράφος αναπαράγει την προπαγάνδα του Μουσολίνι περί “μακεδονικής μειονότητας” στην Ελλάδα, την ίδια στιγμή που το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει το κόμμα του ως αχταρμά που “δυσκολεύεται” να εκφράσει σταθερή θέση! Ενώ η δημοσιογράφος εγκαλεί τον Τσίπρα γιατί ασπάζεται την πολιτική Καραμανλή για το θέμα! Δεν παραλείπει να αναπολήσει και τις εποχές… Αλαβάνου!
Είναι δεδομένο ότι όσο ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στελέχη που ανέχονται την άθλια φασιστική προπαγάνδα 70 χρόνια μετά, όχι μόνο δεν θα κυβερνήσει, αλλά θα μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
Ο Νάσος Θεοδωρίδης είναι υπεύθυνος της Θεματικής Ομάδας Μειονοτήτων στην Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki