Απολογείται ο γιατρός που είχε… «τυφλώσει» όλη τη Ζάκυνθο!

 Απολογείται ο γιατρός που είχε… «τυφλώσει» όλη τη Ζάκυνθο!

Τη Δευτέρα απολογούνται ο Διευθυντής της μιας εκ των δύο καρδιολογικών κλινικών του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» για την υπόθεση με το φακελάκι καθώς και ο οφθαλμίατρος του Νοσοκομείου της Ζακύνθου ο οποίος κατηγορείται ότι μοίραζε πιστοποιητικά τυφλότητας σε κατοίκους του νησιού που δεν είχαν κανένα πρόβλημα.
Να σημειωθεί πως και για τις δυο υποθέσεις η παρουσία – απολογία των γιατρών προκειμένου να απολογηθούν είναι μονόδρομος καθώς δεν προβλέπεται αναβολή ενώ η διαδικασία είναι ανεξάρτητη από την διαδικασία που ακολουθείται σε επίπεδο δικαιοσύνης.
Επίσης σε απολογία καλείται με εντολή του διοικητή της 6ης ΥΠΕ και η καρδιολόγος στο Νοσοκομείου του Πύργου που έλαβε δεκαήμερη άδεια για… ψυχολογικούς λόγους.
Το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη κλινική τις ημέρες της εφημερίας παρουσιάζεται το φαινόμενο γιατροί να παίρνουν αναρρωτικές άδειες προκάλεσε την περασμένη Παρασκευή την παρέμβαση του διοικητή της 6ης Υγειονομικής περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος Δ. Κατσικόπουλου, ο οποίος ζήτησε τη συνδρομή του διευθυντή της Ψυχιατρικής Κλινικής του ΠΠΝΠ κ. Γρουζή προκειμένου να του διαθέσει ψυχίατρο ο οποίος μαζί με κλιμάκιο θα πήγαινε στον Πύργο να εξετάσει την …ασθενή καρδιολόγο.
Όταν όπως αναφέρει το newpost.gr, το κλιμάκιο με επικεφαλής ψυχίατρο του ΠΠΝΠ έφτασε στον Πύργο, επικοινώνησε με την καρδιολόγο από την οποία ζήτησε τηλεφωνικά να του δώσει τη διεύθυνση κατοικίας για να την εξετάσει τα μέλη της επιτροπής έκπληκτα άκουσαν την καρδιολόγο να τους απαντά πως εάν θέλουν να την εξετάσουν να πάνε στην Αθήνα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki