«Χρυσές δουλειές» για τους bodyguards στην Ελλάδα!

«Χρυσές δουλειές» για τους bodyguards


Mεγάλη ζήτηση έχει το ειδικευμένο προσωπικό σε φύλαξη και προστασία VIP προσώπων.
Οι τελευταίες εξελίξεις μάλιστα στο χώρο της αστυνομίας, όπου η διοίκηση δείχνει τη διάθεση να απομακρυνθούν οι αστυνομικοί- ως ένα βαθμό- που φυλάνε δημόσια πρόσωπα, φέρνει έξτρα δουλειά στις εταιρείες αυτές, όπως διαβάζουμε στο sofokleousin. gr
Το ίδιο συμβαίνει και για την περίπτωση των βουλευτών από όπου η ΕΛΑΣ θέλει να αποσπάσει μέλη της και να τα ρίξει σε άλλες σημαντικότερες δουλειές. Έτσι οι βουλευτές θα πρέπει να απευθυνθούν στους «ειδικούς». Μάλιστα, σχετικά ενημερωτικά και διαφημιστικά φυλλάδια έχουν ήδη αρχίσει να καταφθάνουν στα βουλευτικά γραφεία, ενώ σχετικές διαφημίσεις ακούμε και στα ραδιόφωνα.
Ένα απ’ αυτά αναφέρει: «Η Ακαδημία μας, έχει τη δυνατότητα να σας παρέχει εκπαιδευμένους σωματοφύλακες ή να εκπαιδεύσει άτομα προσωπικής επιλογής σας, άτομα τα οποία θα φέρουν το όπλο ή τα όπλα που θα κατέχετε νόμιμα. Παράλληλα αυτά τα άτομα θα ασκούν και χρέη προσωπικού οδηγού ασφαλείας και της οικογένειάς σας» επισημαίνοντας ότι: «Οι εκπαιδεύσεις πραγματοποιούνται στη χώρα μας από Ισραηλινούς εκπαιδευτές.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki