Η εμφάνιση τόπλες της Μίντλετον «απέλυσε» το διευθυντή της Daily Star

 Η εμφάνιση τόπλες της Μίντλετον «απέλυσε» το διευθυντή της Daily Star

Λόγω των επίμαχων φωτογραφιών του πριγκηπικού ζεύγους

Ο διευθυντής της ιρλανδικής Daily Star απολύθηκε τη Δευτέρα μετά τη δημοσίευση των επίμαχων προσωπικών φωτογραφιών της Κάθριν Μίντλετον, συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ και την  προσφυγή στην δικαιοσύνη από την πλευρά της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.
Οι ιδιοκτήτες της εφημερίδας, ο βρετανικός όμιλος Norhtern and Shell και η Irish Independent News and Media, έσπευσαν να καταδικάσουν την απόφαση για δημοσίευση των φωτογραφιών στην αμφιλεγόμενη έκδοση του περασμένου Σαββάτου.
Ο εκδότης της εφημερίδας ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να απολύσει τον διευθυντή, «μια απόφαση με άμεση ισχύ» και εν αναμονή της εσωτερικής έρευνας σχετικά με το πώς αποκτήθηκαν από την εφημερίδα οι φωτογραφίες, που για πρώτη φορά δημοσιεύτηκαν από το γαλλικό περιοδικό Closer.
Η ανακοίνωση της εφημερίδας για την απόλυση του διευθυντή της, ακολουθεί την αγωγή που κατέθεσε σε δικαστήριο του Παρισιού το πριγκηπικό ζευγάρι.
Το ζεύγος Ουίλιαμ και Κάθριν έχει ζητήσει την απαγόρευση της μεταπώλησης ή αναδημοσίευσης των φωτογραφιών, που περιλαμβάνουν «πολύ προσωπικές στιγμές» και δεν έχουν καμία θέση στη δημόσια θέα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki