Αυτά είναι τα έγγραφα για τα 600 δισ. που παρουσίασαν οι ομογενείς στον Αδωνι

 Αυτά είναι τα έγγραφα για τα 600 δισ. που παρουσίασαν οι ομογενείς στον Αδωνι

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ανάρτησε ο βουλευτής της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης τα έγγραφα που του παρέδωσαν οι ομογενείς για την υπόθεση των 600 δισ. δολαρίων.
Οπως έγραψε στο Twitter ο κ. Γεωργιάδης, πρόκειται για έγγραφα του φακέλου που παρέδωσε στον ίδιο ο δικηγόρος των ομογενών και τα οποία έστειλαν προς ενημέρωση των πολιτικών της Ελλάδας…
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στο iefimerida.gr, είχε απειλήσει ότι θα πάει την Πέμπτη στον Εισαγγελέα εάν εντός της Τετάρτης -όπως έχουν υποσχεθεί- δεν εμφανίσουν τον λογαριασμό από τον οποίο να προκύπτει ότι διαθέτουν το ιλιγγιώδες αυτό ποσό.
Το πρωί στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στον ΑΝΤ1 ο κ. Γεωργιάδης βρέθηκε πρόσωπο και πρόσωπο με τους κ.κ Μανώλη Λαμπράκη και Γιώργο Παπαδάκη οι οποίοι υποστηρίζουν ότι έχουν καταθέσει το ποσό των 600 δισ. δολαρίων σε λογαριασμό καναδικής τράπεζας υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας, και μάλιστα ισχυρίστηκαν ότι έχουν αποστείλει φάκελο με όλα τα αποδεικτικά έγγραφα στη Βουλή, τον Αρειο Πάγο και το υπουργείο Οικονομικών.
Tι αναφέρουν τα έγγραφα
Το τρισέλιδο κείμενο που ανέβασε στο λογαριασμό του στο Twitter ο κ. Γεωργιάδης φαίνεται πως έχει κοινοποιηθεί στον Άρειο Πάγο, τους βουλευτές, τον Πρόεδρο της Βουλής, τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς Οικονομικών και Οικονομίας.
Στο κείμενο υπάρχει ο κωδικός του λογαριασμού που φέρει το περίεργο όνομα «SOVEREIGN DEMOCRACY OF ELLAS», δηλαδή «Κυρίαρχη Δημοκρατία της Ελλάδας» και αναφέρεται ότι έχει κατατεθεί το ιλλιγιώδες ποσό των 600 δισεκατομμυρίων δολλαρίων στο όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας και τη σημείωση οτι το ποσό ρευστοποιείται τον Αύγουστο του 2014 -οπότε και λήγει το αμερικανικό χρεόγραφο- και η ανάληψή του μπορεί να γίνει αν τηρηθούν οι όροι του καταθέτη, δηλαδή της End National Debt με έδρα τη Νέα Υόρκη.
Αξίζει να σημειωθεί πως η μετάφραση των επίσημων τίτλων των ελληνικών κυβερνητικών οργάνων και του ίδιου του ονόματος της Ελληνικής Δημοκρατίας δεν αποδίδεται με την απαιτούμενη ακρίβεια που απαιτεί ένα επίσημο έγγραφο. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η «Ελληνική Δημοκρατία» που είναι και η επίσημη ονομασία της χώρας, αντί για Hellenic Republic αποδίδεται και ως Ellas ή Greece στο εν λόγω έγγραφο, ενώ και η Βουλή των Ελλήνων (μτφ. Hellenic Parliament) αποδίδεται ως Parliament of Greece.
 Αυτά είναι τα έγγραφα για τα 600 δισ. που παρουσίασαν οι ομογενείς στον Αδωνι
 Αυτά είναι τα έγγραφα για τα 600 δισ. που παρουσίασαν οι ομογενείς στον Αδωνι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki