Aλλάζει βίαια ο πολιτικός χάρτης

 Aλλάζει βίαια ο πολιτικός χάρτης

Από τον Βασίλη Μπόνιο
Υπάρχει μια ημερομηνία στο ημερολόγιο του 2012, η Τρίτη 6 Νοεμβρίου, την οποία οι Ευρωπαίοι για κάποιο λόγο δεν θέλουν να την αντικρύσουν.
Κι όμως αυτή η Τρίτη μπορεί να αλλάξει τα πάντα γύρω μας-ιδιαίτερα στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με τις πιο συγκρατημένες δημοσκοπήσεις που έρχονται από την άλλη άκρη του Ατλαντικού ο Μίτ Ρόμνευ προηγείται με 47,3%  έναντι 46,9% του Μπαράκ Ομπάμα.
Κι αυτό παρότι στο τελευταίο  debate επικράτησε με άνεση ο σημερινός πλανητάρχης. Την σημασία της πολύ πιθανής νίκης του Μιτ Ρόμνευ και το πως αυτή θα μπορούσε να επηρεάσει τις εξελίξεις στην Ελλάδα, έχει προσπαθήσει να αναδείξει κατ΄επανάληψη το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” κι αυτό γιατί πιστεύουμε ότι τίποτε δεν θα είναι ίδιο στην ελληνική κρίση χρέους σε περίπτωση που κερδίσει ο Ρεπουμπλικάνος.
Τι θα συμβεί εάν βρεθεί στον Λευκό Οίκο ο Ρόμνευ; Απλά τα εξής>
ΠρώτονΔεν πρόκειται να πάρουμε την δόση ολόκληρη.
Η απαξιωτική εντύπωση του Ρόμνευ για την Ελλάδα έχει γίνει σημείο αναφοράς σε όλες σχεδόν τις προεκλογικές του ομιλίες. O Ρόμνευ πιστεύει για την Ελλάδα και τους Έλληνες ότι ακριβώς κι ο Βόλφαγκ Σόιμπλε. Φυσικά ούτε η Γερμανίδα καγκελάριος έχει διαφορετική γνώμη από τους δύο για μας, άσχετα αν για λόγους τακτικής εμφανίζεται πιο φιλική το τελευταίο διάστημα.
Ως εκ τούτου κανείς από τους 3 δεν θα ήθελε να δώσει  με τη μία 40 δις ευρώ σε μια χώρα με πολιτική ηγεσία η οποία βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας λίστας διαφθοράς. Το μαρτύριο της σταγόνας είναι το πιο πιθανό σενάριο για την παραπέρα παροχή βοήθειας στην χώρα μας.
Δεύτερον> Η παρουσία του Ρόμνευ στον Λευκό Οίκο θα επιταχύνει την έξοδο της χώρας από το ευρώ (η ακόμη και τον βομβαρδισμό της) σε περίπτωση που δεν προχωρήσουν τάχιστα οι αποκρατικοποιήσεις για τις οποίες θέλουν να έχουν «άποψη» και οι 300 του Κοινοβουλίου- λες και δεν τους φθάνουν αυτά που αρπάξανε ως τώρα. Δηλαδή θα πρέπει ο κάθε υποψήφιος αγοραστής των αμαρτωλών εγχώριων ΔΕΚΟ να δίνει μίζα (εξαγοράζει) και τα 300 πλουσιόπαιδα η για να μην τους αδικούμε όλους, τους πιο λαδιάρηδες από δαύτους.
Τρίτον> Ο επιχειρηματίας Ρόμνευ θα πάθει εγκεφαλικό όταν η Debevoice & Plimpton και η CIA του εξηγήσουν πως ακριβώς δουλεύουν οι εγχώριοι νταβατζήδες στην χώρα μας. Οι υποθέσεις της  Siemens  και των Υποκλοπών είναι αποκαλυπτικές για την εμπλοκή και την«χρησιμότητα» της διαπλοκής στην Ελλάδα (η οποία έχει «αξιοποιηθεί» τόσο από τιςΓερμανικές μυστικές υπηρεσίες-της Στάζι συμπεριλαμβανομένης-όσο και από τηςΑμερικανοισραηλινές.
Το πως θα τοποθετηθεί ο Ρόμνευ και οι μυστικές υπηρεσίες του απέναντι στην ελληνική διαπλοκή θα επηρεάσει εν πολλοίς τον εγχώριο χάρτη των νταβατζήδων. Είναι γνωστό άλλωστε ότι όλες σχεδόν οι υπό αποκρατικοποίηση ΔΕΚΟ είναι ήδη ανεπίσημα «ιδιωτικοπoιημένες»και μάλιστα με τον πλέον πρόστυχο και προσβλητικό τρόπο για τον Καπιταλισμό τον ίδιο: Oι υπάλληλοί τους πληρώνονται από το Δημόσιο και τα κέρδη τους πάνε στους ιδιώτες διαπλεκόμενους επιχειρηματίες! Και γαμώ τους καπιταλισμούς!
Είμαστε μάλιστα τόσο τριτοκοσμική χώρα που ο εκάστοτε πρωθυπουργός διορίζει διοικητές τραπεζών, εφοριών, ΣΔΟΕ, ΕΡΤ, ΕΥΠ, κλπ τους κολλητούς του η του κολλητούς της αυλής του Μαξίμου. Ε, μια τέτοια χώρα θα κόστιζε λιγότερο στους Αμερικανούς και τους Γερμανούς να την βομβαρδίσουν παρά να την κρατάνε στην Εντατική με δις ευρώ βοήθεια.
Θα θελήσει ο Ρόμνευ να παίξει με τους ίδιους κανόνες, η θα επιχειρήσει να καθαρίσει το τοπίο σε μια χώρα που ετοιμάζεται να βγάλει πετρέλαια;
Συμπέρασμα: Και οι συσχετισμοί στην εγχώρια διαπλοκή θα αλλάξουν σε περίπτωση επικράτησης του Ρόμνευ.
Αυτό θα εξαρτηθεί από το πόσο γρήγορα κι εμείς θα θελήσουμε να αλλάξουμε αυτό το κρατικοδίατο διεφθαρμένο κράτος όσο και από την σχέση του ίδιου του Ρόμνευ με την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.
Σε τελική ανάλυση η νίκη Ρόμνευ θα σημάνει ακόμη μεγαλύτερη πίεση για αλλαγές στο σαθρό εγχώριο καθεστώς, στην κατεύθυνση μιας σωστά οργανωμένης δυτικής κοινωνίας. Δύσκολα θα την βγάλουν καθαρή οι γνωστοί κρατικοδίατοι σεσημασμένοι, μικροί και μεγάλοι νταβατζήδες, και μαζί τους τα γνωστά πολιτικά γιουσουφάκια τους. Ο συμφοιτητής και συγκάτοικος του Μπενιαμίν Νετανιάρχου στο Πανεπιστήμιο Μίτ Ρόμνευ, είναι πιο επικίνδυνος και από τον Λι Βαν Κλίφ για τα τελευταία πολιτικά ρετάλια της μεταπολίτευσης και τους χορηγούς τους.
Αναφερόμαστε στον Νετανιάρχου μια και οι Ισραηλινοί είναι έξαλλοι με την κυβέρνηση Σαμαρά η οποία επιμένει να διατηρεί ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας-στο ημίφως-με τους βαρόνους της διαπλοκής. Ισραηλινοί επιχειρηματίες που θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα έχουν αρχίσει να σιχτιρίζουν από τις πρώτες κιόλας επαφές με τους Έλληνες (διαπλεκόμενους) αξιωματούχους.
Μείνετε συντονισμένοι…
stopthecrap

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki