Χαμός στο στούντιο της Τσαπανίδου - Με κλάματα η Κανέλλη (Video)Στην σημερινή εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, «Σκαϊ τώρα» ήταν καλεσμένη η Λιάνα Κανέλλη! Οι δυο κυρίες μίλησαν για τα όσα συμβαίνουν στην χώρα μας και τι πρέπει να κάνουν τα κόμματα!

Τα αίματα άναψαν όταν κάποια στιγμή η παρουσιάστρια είπε: « Αυτό είναι μοντέλο ΚΚΕ Ελλάδας... του ΚΚΕ Ελλάδας; Είναι μοντέλο δικό μας... εδώ... ελληνικό; Προσπαθώ να θυμηθώ που στο καλό το έχω ξανακούσει». Και τότε η βουλευτής του ΚΚΕ της απαντά σε έντονο ύφος: «Μα ναι βεβαίως Κουμμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος... Εάν θέλεις μόνο μοντελάκια παραγωγής εξωτερικού τότε έχεις εκ των πραγμάτων και στον ελληνικό λαό μηδενική, μηδενική εμπιστοσύνη ότι ο ελληνικός λαός μπορεί τις ιδέες του και τις πολιτικές του... τα προϊόντα που παράγονται με συνθήκες Μπαγκλαντές δεν θα παραχθούν στην Ελλάδα στα πλαίσια της ανταγωνιστικότητας με μισθούς Μπαγκλαντές».Η Πόπη Τσαπανίδου τότε είπε «Πρέπει να πάμε σε διαφημίσεις»! Όταν επέστρεψε από τις διαφημίσεις, η Λιάνα Κανέλλη είχε γίνει καπνός, αφού αποχώρησε από την εκπομπή ενώ η παρουσιάστρια ήταν σε έξαλλη κατάσταση!

Στο διάλειμμα της εκπομπής της Πόπης Τσαπανίδου, η Λιάνα Κανέλλη που ήταν καλεσμένη, βγήκε από το στούντιο και ξαφνικά βρέθηκα μπροστά... σε ενα ζευγάρι γάντια του μποξ σε απόσταση λίγων εκατοστών από το πρόσωπο της και ήρθε αντιμέτωπη με έναν άνθρωπο σωματώδη τυλιγμένο με την ελληνική σημαία. Ήταν οι συνεργάτες της Συντέλειας.

Η ίδια είπε «αυτό δεν είναι αστείο για έναν άνθρωπο που έχει δεχθεί επίθεση. Τους χρυσαυγίτες μπορώ να τους αντιμετωπίσω πολιτικά».

Μάλιστα κλαίγοντας η Λιάνα Κανέλλη είπε πως αυτό που έκαναν οι συντελεστές της εκπομπής δεν ήταν αστείο για ενα άνθρωπο που έχει πέσει θύμα βίας, αναφερόμενη στη επίθεση που είχε δεχθεί από την Ηλία Κασιδιάρη, στο στούντιο του ΑΝΤ1 όταν ο τότε υποψήφιος της Χρυσής Αυγής της επιτέθηκε και την χτύπησε στο πρόσωπο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki