Παλεύει να επιστρέψει η φυσικός που απολύθηκε επειδή ήταν πορνοστάρ


Παλεύει να επιστρέψει η φυσικός που απολύθηκε επειδή ήταν πορνοστάρ

Ένα βήμα πριν από την δικαίωση είναι η 32χρονη καθηγήτρια φυσικής Stacie Halas που απολύθηκε πριν από μερικούς μήνες από το γυμνάσιο Richard B. Haydock στην Καλιφόρνια όταν μαθητές της ανακάλυψαν ότι έχει κάνει καριέρα στο πορνό με το όνομα Tiffany Six (φωτό).
Άκρως συναισθηματική ήταν η πρώτη εμφάνιση της Stacie Halas στο δικαστήριο, εκεί όπου εξήγησε ότι ο μόνος λόγος που στράφηκε στο πορνό ήταν επειδή η οικογένειά της δεν είχε χρήματα για να αγοράσει τα απαραίτητα από το μανάβικο. Τονίζοντας πως αισθάνθηκε «βρώμικη» και «ντροπιασμένη» μετά το πρώτο γύρισμα.
Στο ίδιο κλίμα κινήθηκε και ο δικηγόρος της, Ρίτσαρντ Σουάμπ, που τόνισε πως η Halas είχε ολοκληρώσει την καριέρα της στο πορνό όταν προσλήφθηκε στο σχολείο και πως το να γυρίσεις τσόντες μπορεί να μην θεωρείται μια έντιμη δουλειά, αλλά πάντως είναι νόμιμη. Καθώς επίσης ότι το εργασιακό παρελθόν της Χάλας δεν επηρεάζει το πόσο καλή καθηγήτρια υπήρξε.
Ο διευθυντής του σχολείου, από την πλευρά του, τονίζει ότι η 32χρονη δεν απολύθηκε εξαιτίας της συμμετοχής της σε πορνό, αλλά γιατί είπε ψέματα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης για την πρόσληψή της, δηλώνοντας πως έχει δουλέψει ως ναυαγοσώστρια και ως υπάλληλος σε fast food.
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki