Ο τραγικός Ντινόπουλος «καρφώνει» το… νεανικό “αμάρτημα” του Χατζηνικολάου


 Ο τραγικός Ντινόπουλος «καρφώνει» το... νεανικό αμάρτημα του Χατζηνικολάου

Φουντώνει η κόντρα του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου και του βουλευτή-πιστόλι της Νέας Δημοκρατίας Αργύρη Ντινόπουλου με έγγραφο που… μοίρασε ο βουλευτής στη Βουλή. Στο έγγραφο αποκαλύπτεται ότι ο κ. Χατζηνικολάου υπήρξε υπάλληλος της Βουλής τη διετία 1983-1984 και ειδικότερα εργαζόταν ως υπάλληλος στο γραφείο του πατέρα του τότε βουλευτή Έβρου, Παναγιώτη Χατζηνικολάου.
Ο κ. Ντινόπουλος δήλωσε μάλιστα ότι από το έγγραφο αποδεικνύεται ότι ο κ. Χατζηνικολάου ήταν μετακλητός υπάλληλος της Βουλής για 2 χρόνια και όχι μόνο για 5-6 μήνες όπως υποστήριξε στην εκπομπή του ο δημοσιογράφος.
Όπως ανέφερε ο κ. Ντινόπουλος, «Πριν μόλις ένα μήνα, στις 2 Σεπτεμβρίου 2012 η εφημερίδα Real News κατακεραύνωνε ( καλώς !) τους διορισμούς συγγενών πολιτικών στην Βουλή. Σήμερα , όμως , ακούσαμε , ξαφνικά, στον Real FM τον Νίκο Χατζηνικολάου να λέει ότι οι «προσλήψεις εξ αίματος» δεν είναι δα και μεγάλο αμάρτημα (!)
Γιατί και ο ίδιος έκανε ένα τέτοιο «νεανικό αμάρτημα». Διορίστηκε δηλαδή στο γραφείο του μπαμπά του για ( όπως ισχυρίστηκε) μόλις 5-6 μήνες. Μόνον που ο διορισμός αυτός ήταν για δύο « γεμάτα» χρόνια ( για όλο το 1983 και για όλο το 1984) όπως αποδεικνύεται από την βεβαίωση του ίδιου του μπαμπά-βουλευτή. Αυτό φέρνει στο φως το ρεπορτάζ που, βέβαια, συνεχίζεται. Γι’ αυτό Νίκο , πέστα όλα».
Θυμίζουμε ότι η αντιπαράθεση ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα εξ αφορμής της υπόθεσης Καρούζου- Μεϊμαράκη.
Άμεση ήταν η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου ο οποίος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter πως η προσπάθεια να τον λασπώσουν συνεχίζεται, ωστόσο ο ίδιος δεν υποκύπτει.
«Η προσπάθεια να με λασπώσουν και να με φοβίσουν συνεχίζεται.Τριάντα χρόνια πίσω πήγαν,για να βρουν κάτι που έχω ήδη πει.Δεν υποκύπτω» έγραψε..

troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki