Μπαρ αφιερωμένο στον γυναικείο αυνανισμό


Μπαρ αφιερωμένο στον γυναικείο αυνανισμό

Ένα νέο μπαρ άνοιξε στην καρδιά του Τόκιο, αφιερωμένο στον… γυναικείο αυνανισμό!
Το πολύχρωμο «Love Joule» είναι το πρώτο «σεξ μπαρ αφιερωμένο στις γυναίκες» στην Ιαπωνία. 
Όπως αναφέρει η ιδιοκτήτρια του, Megumi Nakagawa, στη Huffington Post, «μόλις καθίσουν, οι πελάτες μπορούν να βιώσουν ένα ευχάριστο μέρος, στο οποίο μπορούν να συζητήσουν ανοιχτά για τον αυνανισμό». «Δεδομένου ότι οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν τον γυναικείο αυνανισμό ως κάτι μυστήριο ή ως ταμπού, αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο θέμα σε ένα απλό μπαρ», πρόσθεσε.
Πίσω από τον πάγκο του μπαρ, όπου συνήθως υπάρχουν μπουκάλια ποτών, στο «Love Joule» θα δείτε πολύχρωμες βιτρίνες με δεκάδες διαφορετικούς δονητές.
Το μπαρ έχει γίνει ήδη επιτυχία, και σύμφωνα με τη σελίδα του στο Facebook,  πορνοστάρ και μοντέλα το επισκέπτονται συχνά.
Ο γιατρός Ikuko Ikeshita δήλωσε στο μπλογκ Bikyamasr.com ότι τα τελευταία χρόνια"αναπτύχθηκε ένα κίνημα που προσπαθεί να εξαλείψει το στίγμα που περιβάλλει τον γυναικείο αυνανισμό στην Ιαπωνία, με μεγάλη αύξηση στις ιστοσελίδες αφιερωμένες στη συζήτηση σχετικά με τη θηλυκή σεξουαλικότητα και στα καταστήματα που πωλούν ερωτικά παιχνίδια για τις γυναίκες". Το Love Joule αποτελεί μέρος της γενικής αυτής τάσης.
Σημειώνεται ότι οι άντρες δεν επιτρέπονται στο μπαρ, παρά μόνο αν συνοδεύουν μία γυναίκα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki