Ο Στουρνάρας, τα στουρνάρια κι ο … Εζέλ!!!


 Ο Στουρνάρας, τα στουρνάρια κι ο … Εζέλ!!!

Τι σχέση μπορούν να έχουν όλα αυτά στον τίτλο; Μια ματιά στο τηλεοπτικό πρόγραμμα μεταξύ 7 με 9 θα σας πείσει!!!
Γιώργος Αδαλής
Τον Γιάννη Στουρνάρα δεν μπορείς να τον πεις … στουρνάρι! Τουλάχιστον στα οικονομικά! Στουρνάρι μπορείς να πεις τονΤόμσεν! Κι άνετα κιόλας!
Γιατί θα μπορούσε να υφαρπάξει την περιούσια της χώρας με πιο … ήπιους και μοντέρνους τρόπους! Αλλά στο ΔΝΤ, έχει μαζευτεί, ότι πιο σκάρτο, πιο απαρχαιωμένο πιο άχρηστο προσωπικό που κυκλοφορεί στην Αγορά!

Ιδέα δεν έχει ο άνθρωπος
 από Οικονομικά και βασίζεται σε κλεψίτυπες ιδέες μεταπτυχιακών υποτρόφων της δεκαετίας του 1980, γιατί απλά, αδυνατεί να κατανοήσει τους σύγχρονους μακρο-οικονομικούς κανόνες!!!
Δεν είναι δηλαδή ότι του είπαν «διέλυσε την Ελλάδα προκειμένου να υφαρπάξουμε τα πάντα», αλλά δεν ξέρει και πως θα το κάνει!
Στουρνάρια πάντως υπουργοί, υπήρξαν δεκάδες στα οικονομικά υπουργεία των τελευταίων πέντε Κυβερνήσεων!
Στουρνάρια, υπήρχαν κι απ άκρου σ άκρου στην Επικράτεια, γιατί άλλους ψήφιζαν στις εκλογές, κι άλλοι γινόντουσαν … υπουργοί!
Ουρανοκατέβατοι αχυράνθρωποι, που τα νομοσχέδια τους τα πήγαιναν με «delivery» μέσα από πιτσαρίες που έτρωγαν οι πραγματικοί εμπνευστές τους κι αυτοί τα υπέγραφαν μαζί με ένα πάκο άλλα νομοσχέδια που έβρισκαν κάθε πρωί στο γραφείο τους!!!!
Στουρνάρια υπήρχαν παλιότερα πολλά! Σήμερα έχουν λιγοστέψει αρκετά, καθώς το ίδιο αρκετά λιγόστεψαν τα χρήματα στην τσέπη του καθενός!
Στουρνάρια υπήρξαν όμως και στις τελευταίες εκλογές, που την Κυριακή πήγαν να ψηφίσουν με την έγνοια του … «Εζέλ» στο κεφάλι! Καθώς ψήφισαν, δεν τους πέρασε από το μυαλό ότικάποιοι τους κοροϊδεύουν διότι, το σύνολο του εγκεφαλικού τους φλοιού ήταν απασχολημένο αν ο Εζέλ θα ρίξει την τουρκάλα γκόμενα ή αν θα φάει χυλόπιτα!
Επιπρόσθετα, μεγάλο μέρος των ονείρων τους και του ύπνου τους, επισκίαζαν εφιάλτες ότι ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής μπορεί να κοπεί ως σήριαλ !
Με τέτοια … σκοτούρα, που να σκεφτούν ότι ΟΤΑΝ αυτοί ψήφιζαν τον Σαμαρά και τη ΝΔ για να τους κυβερνήσει, και να τακτοποιήσει τα οικονομικά της χώρας, θα τους προέκυπτε ένας υπουργός, κολλητός του Σημίτη και Πασοκοαναθρεμένος!!!
Ετσι, κατέστη μόδα στη χώρα, άλλον να ψηφίσεις κι άλλος να σου έρχεται ως υπουργός οικονομίας!
Βλέπε Παπακωνσταντίνου !
Η μόδα βρέθηκε σε έξαρση όταν άλλον είχες ψηφίσει Πρωθυπουργό κι άλλος σου προέκυψε αίφνης! Αξέχαστη η περίπτωση Παπαδήμου ε;
Περίμενα λοιπόν κι εγώ σήμερα μπροστά στην Τηλεόραση να δω τι θα πει ο Στουρνάρας για τα μέτρα και την Τρόικα, και έπεσα για πρώτη φορά πάνω στον Εζέλ και στα τουρκικά σήριαλ!
Τι εθνοπλαστική διαπαιδαγώγηση ήταν αυτή!!!

Ελληνική τηλεόραση ειδικά για στούρνους
! Στουρνοποίηση των Ελλήνων, κι εσύ να περιμένεις να δεις τον Στουρνάρα!!!
Τι ευτυχία(!) να ζεις σε μια χώρα, όπου το πρωί τα τουρκικά F-16 περνάνε πάνω από το κεφάλι σου και εσύ να περιμένεις πότε θα πάει 7 με 9 το απόγευμα να κλάψεις μαζί με τον Εζέλ επειδή δεν τον «γουστάρει» η Τουρκάλα και μετά να περιμένεις τον Στουρνάρα να σου πει πόσο φτωχότερος θα γίνεις τώρα που ψήφισες Σαμαρά!
Ξέρετε, εκείνον τον πάλαι ποτέ υπερπατριώτη της ΝΔ, που σήμερα κυβερνά μαζί με τον Κουβέλη που είναι από την … αντίπερα όχθη!
Πάντως, ο Στουρνάρας, δεν σχολίασε καθόλου ούτε το δράμα του Εζέλ, ούτε και το επόμενο επεισόδιο του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή!
Αισθάνομαι όμως, πως αν μιλούσε για τον Εζελ, ίσως να πρόσφερε και κάτι στο τηλεοπτικό κοινό , γιατί για άλλη μια φορά, μίλησε … χωρίς να πει απολύτως τίποτα!
Απορώ δηλαδή, γιατί σταματά μπροστά στις κάμερες και δεν προχωρά να φύγει, αφού ποτέ δεν λέει «τίποτα» όταν βγαίνει από το Μαξίμου!
Συνεπώς, για πρώτη φορά , μπορώ να πω με σιγουριά!
Τώρα κατάλαβα γιατί «βάλαμε» έναν Στουρνάρα να φτιάξει την οικονομία μας!!!
Γιατί φίλες και φίλοι είμεθα …. Στουρνάρια!!!
aegeantimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki