Απέσυρε ο Στουρνάρας τη διάταξη για τους υπαλλήλους της Βουλής

 Απέσυρε ο Στουρνάρας τη διάταξη για τους υπαλλήλους της Βουλής

 
Απέσυρε ο υπουργός οικονομικών την τροπολογία υπό το βάρος των αντιδράσεων των υπαλλήλων της Βουλής, που ζήτησαν να εξαιρεθούν από το ενιαίο μισθολόγιο, το υπουργείο Οικονομικών αναγκάστηκε να αποσύρει τη συγκεκριμένη τροπολογία.
Ο υπουργός Οικονομικών, αφού υποστήριξε ότι το μέτρο αποτελεί αποκλειστικά και μόνο κυβερνητική επιλογή και κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες για λαϊκισμό και ότι υπέδειξαν στη συνδικαλιστική ηγεσία των υπαλλήλων της Βουλής να προχωρήσει σε αποχή, δήλωσε ότι λόγω του διακυβεύματος της βραδιάς, είναι υποχρεωμένος να πάρει πίσω την τροπολογία.
Είχε προηγηθεί η απόφαση του Γιάννη Στουρνάρα να τους εντάξει στο συγκεκριμένο μέτρο, όπως όλους τους δημοσίους υπαλλήλους. Οι υπάλληλοι ζήτησαν προκλητικά την απόσυρση της τροπολογίας, αρνούμενοι και να την πρωτοκολλήσουν, ώστε να μην μπορεί να ενσωματωθεί στο νομοσχέδιο. Επιπλέον, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε ξαφνική στάση εργασίας από τις 19:00, απόφαση που έθετε εν αμφιβόλω την ψήφιση των μέτρων απόψε από τη Βουλή.
Θυμίζουμε ότι το πόρισμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου για την αντισυνταγματικότητα των μειώσεων σε μισθούς και συντάξεις είχε αποκαλύψει ότι οι υπάλληλοι της Βουλής εξαιρούνταν από τα νέα μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki