Βενιζέλος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει πολιτικά στο θάνατο της χώρας»

 «Ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει πολιτικά στο θάνατο της χώρας»

 
Σφοδρή επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε κατά την τοποθέτησή του στη Βουλή, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι επενδύει πολιτικά στον θάνατο της χώρας.
«Ο κ. Τσίπρας άρχισε την ομιλία του χαρακτηρίζοντας ως επικήδειο την ομιλία του πρωθυπουργού. Γιατί σκέφτεται με λόγους κηδείας και επενδύει πολιτικά στο θάνατο της χώρας», σημείωσε ο κ. Βενιζέλος,
Κατηγόρησε, επίσης, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι θέλει να παρακολουθεί την όξυνση της κοινωνικής κρίσης. «Νομίζει ότι με έναν αυτόματο τρόπο θα βρεθεί στην εξουσία. Τον βρήκαν και τον χρησιμοποιούν ως πολιτικό όχημα κοινωνικές δυνάμεις, οι οποίες βιώνουν την κρίση προσωπικά και οικογενειακά αλλά δίνουν μια μάχη οπισθοφυλακής», είπε, μεταξύ άλλων.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει μία κοινωνία που πρέπει να ξαναγνωριστεί με τον εαυτό της. Πρόκειται για μια μάχη ανάμεσα στο μέλλον και την εμμονή με το παρελθόν. Αλλά το μέλλον θα κερδίσει», τόνισε, επίσης.
«Ζητάει εκλογές ο κ. Τσίπρας, που έχει προκαλέσει αλυσιδωτές επιπτώσεις στην οικονομία και να γυρίσουμε πίσω σε αυτό που κατακτήσαμε με την τρόικα. Θέλει να επιλύσει τον εσωτερικό διχασμό του κόμματος του», επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Τόνισε δε, ότι στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, υπογραμμίζοντας ότι ο λαός θα επιβάλλει τις εκλογές.
Και συμπλήρωσε: «Είδα το επίπεδο της επιχειρηματολογίας. Το μουσείο της ακρόπολης, οι προσλήψεις, Επιχειρηματολογία της φτήνιας, ένδειας πολιτικών επιχειρημάτων».
Άσκησε, επίσης, σκληρή κριτική για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσίευση της λίστας Λαγκάρντ και την στήριξη στον Κώστα Βαξεβάνη. «Κακώς διώχθηκε ο Βαξεβάνης. Όμως η πηγή του κ. Βαξεβάνη ποια είναι;», διερωτήθηκε ο κ. Βενιζέλος. Και πρόσθεσε: «Είναι αυτός που την είχε και είπε ψέματα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki