Η πολυσυζητημένη συνέντευξη του Παντελή Παντελίδη είναι γεγονός.



Όμως τι κρίμα, ένα τέτοιο γεγονός να… «αμαυρώνεται» από την πολιτική επικαιρότητα. Το φαινόμενο, όπως πολλοί θέλουν να αποκαλούν Παντελής Παντελίδης, έκανε την τιμή και έδωσε μια συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για λογαριασμό γνωστής μπύρας. Το λαϊκό παιδί από τη Νέα Ιωνία, μίλησε επιτέλους στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μέσω μια χορηγίας;
Ξέρουν πολύ καλά ότι ο Παντελίδης πουλάει, αλλά έχει απήχηση στον κόσμο επειδή τον θεωρεί αυθεντικό. Αν όμως ο κόσμος καταλάβει κάτι άλλο, λέμε αν, έχει τη δύναμη να τον στείλει από εκεί που ήρθε. Τίποτα δεν επιβάλλεται στο κοινό, ειδικά σε αυτούς που αναζητούν το κάτι διαφορετικό.
Ο ντόρος πολύς γύρω από το όνομά του. Όταν η σκόνη κατακάτσει, τότε θα φανεί τι πραγματικά συμβαίνει με το φαινόμενο όπως θέλουν να ονομάζουν τον τραγουδιστή.
Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε καθώς όπως έγινε γνωστό, σύμφωνα με πληροφορίες, πολλοί ήταν αυτοί που ήθελαν να έχουν πρώτη μια συνέντευξή του. Τελικά κατάφερε ο Γρηγόρης, κερνώντας τον μια μπύρα να τα πούνε λιγάκι
Μάλιστα, δημοσιεύουν μια πρώτη γεύση της συνέντευξης του Παντελή Παντελίδη, καθώς η τακτική ότι ο Παντελίδης είναι φαινόμενο του youTube, δεν θα μπορούσε να δώσει συνέντευξη που αλλού, στο διαδίκτυο και κάπου ανεξάρτητα.
Πάντως όπως λέει ο λαός, πως αν τον αντέξει το σχοινί, θα φανεί στο χειροκρότημα και όχι στα κλικ…
Πηγη : tralala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki