Αν είχε γράψει γυναίκα το Κάμα Σούτρα...



Το Κάμα Σούτρα, το διασημότερο ερωτικό εγχειρίδιο στον κόσμο, γράφτηκε πριν από 2000 χρόνια από έναν άνδρα και προοριζόταν να διαβαστεί από άνδρες. 

Πόσο διαφορετικά όμως θα ήταν τα πράγματα αν ο συντάκτης του ήταν γυναίκα;

Το μοναδικό αυτό βιβλίο με τίλτο «Κάμα Σούτρα για γυναίκες» αποτελεί μια αναθεώρηση του Κάμα Σούτρα, την οποία έχει επιχειρήσει μια σύγχρονη γυναίκα και την απευθύνει στις σύγχρονες γυναίκες, επιθυμώντας να τους προσφέρει τη γνώση και τις τεχνικές που είναι απαραίτητες για να απολαμβάνουν υπέροχο σεξ.

Το Κάμα Σούτρα (Kama Sutra ή Kamasutra) είναι ένα αρχαίο ινδικό κείμενο της σανσκριτικής λογοτεχνίας και χρονολογείται τον 2ο αιώνα μ.Χ. Αποτελεί μέρος μιας ομάδας κειμένων που ονομάζεται «Κάμα Σάστρα» (Kama Shastra) και είναι γνωστό παγκοσμίως και σαν «Το εγχειρίδιο του έρωτα».

Το Κάμα Σούτρα είναι αφιερωμένο στις αρχές της απόλαυσης. Συντάχθηκε από έναν Ινδό σοφό, τον Μαλανάγκα Βατσιαγιάνα (Mallanaga Vatsyayana) που έζησε στη ιερή πόλη Μπενάρες. Χρησιμοποιεί ως πηγή την πλούσια συλλογή των ινδουιστικών ερωτικών κειμένων, τα οποία υπήρχαν ήδη εκείνη την εποχή.



Πηγή:e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki