Συναγερμός στην Ευρώπη με “μαϊμού” προφυλακτικά

1295458 250x180 Συναγερμός στην Ευρώπη με μαϊμού προφυλακτικά
Οι βρετανικές αρχές κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την αύξηση των «μαϊμού» προφυλακτικών που εισάγονται λαθραία από τρίτες χώρες, έπειτα από κατάσχεση τεράστιων ποσοτήτων σε αεροδρόμια.
Σύμφωνα με τη DailyMail, οι βρετανικές αρχές έχουν κατασχέσει το τελευταίο διάστημα τεράστιες ποσότητες μαϊμού προφυλακτικών, τα οποία, όπως σημειώνει είναι πανομοιότυπα με τα κανονικά προφυλακτικά, ωστόσο, είναι κατασκευασμένα από υλικά φθηνότερα, πολύ μικρότερης αντοχής, με αποτέλεσμα να σπάνε πολύ εύκολα.
Μάλιστα, οι κατασκευαστές έχουν αντιγράψει με ακρίβεια τα προφυλακτικά που κατασκευάζουν γνωστές εταιρείες, με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά δύσκολο να καταφέρει κανείς να καταλάβει για το αν πρόκειται για αυθεντικό ή πλατό προϊόν.
Η Αρμόδια βρετανική Αρχή ανακοίνωσε ότι τους τελευταίους δεκαοκτώ μήνες έχουν κατασχεθεί «εκατομμύρια» προφυλακτικά, συνοικιακά καταστήματα, ψιλικατζίδικα και ανοιχτές αγορές, ενώ σημειώνουν πως μόνο τον Αύγουστο κατασχέθηκαν στο αεροδρόμιο του Χίθροου παρτίδες αξίας 1,5 εκατ. λιρών, ενώ ανάλογη υπόθεση είχε απασχολήσει το αεροδρόμιο του Γιορκσάιρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki