Οι Αμαζόνες του Μεγάρου Μαξίμου – Οι εντυπωσιακές παρουσίες στο γραφείο του πρωθυπουργού


Ομορφες, φιλότιμες και πολύ καλές στη δουλειά τους είναι οι τέσσερις γοητευτικές κυρίες που εργάζονται στο Μέγαρο Μαξίμου. Πρόκειται για τις Πωλίνα Χαραλαμποπούλου, Εβίτα Ρέντζη, Σοφία Μαλάμου και Ματίνα Ρέτσα, οι οποίες αποτελούν τις πιο ευχάριστες παρουσίες στην Ηρώδου Αττικού.
Ενδεικτικό είναι, όπως γράφει και η εφημερίδα «Παραπολιτικά», ότι γαλάζιος βουλευτής έλεγε ότι επί Σαμαρά στο Μαξίμου εμφανίστηκαν μερικές από τις πιο ωραίες γυναίκες που έχουν περάσει από το πλευρό πρωθυπουργών της μεταπολίτευσης.
Ποιες είναι όμως οι Αμαζόνες του Μεγάρου Μαξίμου;
Πωλίνα Χαραλαμποπούλου
Απόφοιτος του τμήματος Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του πανεπιστημίου Αθηνών, εργάζεται δίπλα στον προσωπάρχη του Μαξίμου και φίλο του Αντώνη Σαμαρά, Δημήτρη Κανελλόπουλο. Η Πωλίνα Χαραλαμποπούλου είναι χαρισματική όπως λένε στον τομέα της επικοινωνίας, είναι πολύ εργατική και είχε δώσει τα διαπιστευτήριά της και κατά τη θητεία της στα γραφεία της ΝΔ.
25 Οι Αμαζόνες του Μεγάρου Μαξίμου – Οι εντυπωσιακές παρουσίες στο γραφείο του πρωθυπουργού
Εβίτα Ρέντζη
Η Εβίτα Ρέντζη, η όμορφη μητέρα, είναι συνεργάτιδα του Γιώργου Μουρούτη, που εμπιστεύεται απόλυτα. Η ίδια υποστηρίζει πως η μητρότητα είναι η προτεραιότητά της και όλα τα άλλα αν και σημαντικά, είναι συμπληρωματικά.
3 Οι Αμαζόνες του Μεγάρου Μαξίμου – Οι εντυπωσιακές παρουσίες στο γραφείο του πρωθυπουργού
Τα κορίτσια του κυβερνητικού εκπροσώπου
Η Ματίνα Ρέτσα και η Σοφία Μαλάμου  είναι οι δύο συνεργάτιδες του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου και εμφανίζονται στο Μέγαρο Μαξίμου όπου διεκπεραιώνουν υποθέσεις που αφορούν τις δραστηριότητες του κ. Κεδίκογλου. Η κ. Ρέτσα έχει ενεργό ρόλο και στην ΕΡΤ, καθώς είναι ειδική σύμβουλος. Η κ. Μαλάμου έχει ως φυσική έδρα τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης.
4 Οι Αμαζόνες του Μεγάρου Μαξίμου – Οι εντυπωσιακές παρουσίες στο γραφείο του πρωθυπουργού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki