Κασιδιάρης: "Υπάρχουν και καλοί κομμουνιστές…"!

"Υπάρχουν και καλοί κομμουνιστές…"!

Ο Ηλίας Κασιδιάρης παραχώρησε στονsportdog μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης, εκφράζοντας απόψεις που αναμένεται να ανοίξουν νέες συζητήσεις. Ρίξτε μια ματιά σε μερικές μόνο από αυτές, πριν διαβάσετε τις απαντήσεις που έδωσε σε όλες τις ερωτήσεις που κλήθηκε να απαντήσει:
"Το σύστημα δεν το συμφέρει να γίνουν εκλογές, γιατί εμείς διπλασιάζουμε τη δύναμή μας".
"Αν κυβερνήσουμε, θα καταγγείλουμε το Μνημόνιο και θα απελάσουμε τους λαθρομετανάστες".
"Ο Βενιζέλος ευθύνεται για τη λίστα Λαγκάρντ και επειδή κυβερνά, καλύπτεται από τη Ν.Δ.".
"Πρέπει να καταργηθεί η βουλευτική ασυλία".
"Τα μέλη μας τηρούν αυστηρή πειθαρχία. Είμαστε στρατός".
"Ο Καραμανλής αντάλλαξε την Κύπρο με την επιστροφή του. Θα το αποδείξουμε με ντοκουμέντα".
"Υπάρχουν καλοί κομμουνιστές, υπάρχουν και καλοί εθνικιστές. Σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχουν κομμουνιστές στην Ελλάδα".
"Δεν είμαι τσαμπουκάς".
"Στη Βουλή τη διασκεδάζω. Γίνονται αστεία πράγματα. Αν δεις την ολομέλεια, θα σπάσεις πλάκα".
Ολόκληρη η συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη στην Έλενα Φάκου…
Πότε πιστεύετε πως θα οδηγηθούμε και πάλι σε κάλπες; Θα προτιμούσατε να έχουμε σχετικά γρήγορα εκλογές;
"Θεωρώ πολύ δύσκολο να οδηγηθούμε σύντομα σε εκλογές και ο βασικότερος λόγος είναι ότι η Χρυσή Αυγή είναι πάρα πολύ ψηλά. Αν γίνουν εκλογές τώρα δεν προκύπτει κυβέρνηση μονοκομματική, τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας είναι πολύ χαμηλά αλλά και ο Σύριζα βρίσκεται πολύ χαμηλά στις δημοσκοπήσεις σε αντίθεση με τη Χρυσή Αυγή που βρίσκεται πολύ ψηλά επομένως το υπάρχον πολιτικό σύστημα δεν το συμφέρει να γίνουν εκλογές. Επειδή όσο περνάει ο καιρός ανεβαίνουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας θεωρώ ότι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να εξαντλήσουν την τετραετία. Εμάς και αύριο το πρωί να γίνονταν εκλογές θα μας συνέφερε διότι όλες οι δημοσκοπήσεις λένε ότι διπλασιάζουμε τη δύναμή μας".
Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνατε ως υπουργός σε μια κυβέρνηση Χρυσής Αυγής; Ποιος ρόλος πιστεύετε πως θα σας ταίριαζε σε μια τέτοια κυβέρνηση;
"Εγώ δεν έχω προσωπικές φιλοδοξίες να γίνω υπουργός, μπορώ όμως να σας πω ποιες θα είναι οι πρώτες κινήσεις τις πρώτες 50 μέρες που θα κυβερνήσει η Χρυσή Αυγή αν το θελήσει ο Θεός και ο Ελληνικός λαός. Πρέπει να διαχωρίσουμε όμως τους τομείς και θα δώσω ορισμένα παραδείγματα. Ως προς την οικονομία λοιπόν: Θα καταγγείλουμε το μνημόνιο για να πάψουν να ισχύουν αυτά τα αιματηρά μέτρα τα οποία έχουν διαλύσει τον ελληνικό λαό και παράλληλα να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τις ελληνικές πλουτοπαραγωγικές πηγές προς όφελος του ελληνικού λαού και όχι προς όφελος των τοκογλύφων. Σε επίπεδο εθνικής ασφάλειας: Πρέπει να απελαθούν άμεσα όλοι οι λαθρομετανάστες. Αυτό το σύστημα που χειρίζεται η σημερινή κυβέρνηση είναι εντελώς λάθος είμαστε κατά των κέντρων φιλοξενίας λαθρομεταναστών και είμαστε υπέρ της εφαρμογής του νόμου, δηλαδή όποιος έχει εισαχθεί παράνομα στη χώρα να απελαθεί και να επαναπροωθηθεί στη χώρα προέλευσής του. Όσον αφορά τους νόμιμους μετανάστες θα εξετάσουμε τους τρόπους με τους οποίους νομιμοποιήθηκαν. Π.χ. κάποιοι περνούν τον Έβρο και τους δίνουν ένα χαρτί που γράφει ότι μπορούν να παραμείνουν στη χώρα για 50 ημέρες. Αυτό δεν το λέει κανένας νόμος. Έχει γίνει τελείως αυθαίρετα. Ένα άλλο βήμα που θα κάνουμε άμεσα είναι να καταργήσουμε τον περίφημο νόμο Ραγκούση, το περίφημο «λαθρονομοσχέδιο». Πέραν αυτών, όσοι έχουν εισαχθεί νόμιμα στη χώρα και δεν έχουν απασχολήσει τις ελληνικές αρχές, θα μπορούν να παραμείνουν και να εργάζονται. Στόχος μας είναι μια ευνομούμενη πολιτεία, δεν είμαστε ανθρωποφάγοι ούτε θέλουμε να πιούμε το αίμα ανθρώπων".
Πιστεύετε πως μεταξύ των μελών του ελληνικού Κοινοβουλίου, υπάρχουν κάποιοι που θα έπρεπε να κατηγορηθούν για εθνική προδοσία;
"Υπάρχουν σίγουρα άνθρωποι οι οποίοι έχουν παραβεί νόμους. Δε θα εξετάσω το εάν έχουν προβεί σε εθνική προδοσία, αυτό το έχω καταγγείλει επανειλημμένως, το να κατεβεί ελληνική σημαία από ελληνικό έδαφος συνιστά για εμάς εθνική προδοσία, η εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας μας αποτελεί εθνική προδοσία, αλλά από εκεί και πέρα επειδή υπάρχουν νόμοι, υπάρχουν συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα που ευθύνονται για συγκεκριμένα εγκλήματα, για συγκεκριμένα αδικήματα για την κατάχρηση δημοσίου χρήματος κλπ… Αυτή τη στιγμή το νομικό πλαίσιο δε μας ευνοεί ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη γι αυτό πρέπει να καταργηθεί και η βουλευτική ασυλία και ο νόμος περί ευθύνης υπουργών. Αυτό που ζητάει η Χρυσή Αυγή αν αποκτήσει μια μέρα την εξουσία, είναι να επέλθει η πολιτική κάθαρση στη χώρα, όσοι έχουν κλέψει να πάνε φυλακή και να τιμωρηθούν. Η Χρυσή Αυγή με αναθεώρηση του νόμου σε περίπτωση που θα βγει κυβέρνηση θα αλλάξει το νομοσχέδιο περί δήμευσης της περιουσίας των καταχραστών ώστε να μη χρονοτριβεί και με συνοπτικές διαδικασίες να επιστραφούν τα κλεμμένα στο δημόσιο, δηλαδή στον ελληνικό λαό. Στόχος μας επίσης είναι μια αναθεώρηση του Συντάγματος, ούτως ώστε να εκλέγεται ο πρόεδρος της Δημοκρατίας απευθείας από το λαό και να μειωθεί ο αριθμός των βουλευτών στο κοινοβούλιο διότι είναι υπερβολή αυτό που γίνεται σήμερα να έχουμε 300 βουλευτές οι οποίοι δεν παράγουν απολύτως τίποτα. Από τότε που μπήκα στη Βουλή βλέπω καθημερινά πως δεν πατάνε το πόδι τους στο κοινοβούλιο βουλευτές οι οποίοι αμείβονται με παχυλούς μισθούς και η χώρα δεν έχει δημοκρατία αλλά κλεπτοκρατία, αφού άνθρωποι που έχουν κλέψει βρίσκονται στα ανώτατα κυβερνητικά κλιμάκια. Παράδειγμα ο κ. Βενιζέλος ο οποίος αποδεδειγμένα ευθύνεται για τη λίστα Λαγκάρντ, κι επειδή κυβερνά, καλύπτεται από τη Νέα Δημοκρατία και δε θα πάει στο ειδικό δικαστήριο".
Μεταξύ των μελών του δικού σας κόμματος, υπάρχουν ίσως κάποιοι που σας έχουν προβληματίσει με τον χαρακτήρα τους ή τις δημόσιες τοποθετήσεις τους;
"Τα μέλη της Χρυσής Αυγής τηρούν τις γραμμές του κόμματος, υπάρχει αυστηρή πειθαρχία, Έχει όμως δημιουργηθεί μια παρανόηση. Υπάρχουν όμως κάποιοι οι οποίοι δεν έχουν σχέση με το κόμμα, πηγαίνουν σε μια λαϊκή, αγοράζουν μια μπλούζα της Χρυσής Αυγής και αφού προβούν σε απαράδεκτες και καταδικαστέες πράξεις μετά χρεώνονται αυτές στο κόμμα. Όσον αφορά τα μέλη μας τηρούμε όλοι μας αυστηρή πειθαρχία. Είμαστε στρατός".
Σχετικά με το φόνο του Πακιστανού στα Πετράλωνα από φερόμενα μέλη της Χρυσής Αυγής πώς τοποθετείστε;
"Αυτοί που δολοφόνησαν τον Πακιστανό στα Πετράλωνα, μια πράξη που φυσικά και καταδικάζουμε, δεν δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που έχουμε δεν βρέθηκαν καν φυλλάδια στα σπίτια τους. Αυτό ήταν ένα ψέμα το οποίο κατασκεύασε η αστυνομία και περιμένουμε και λεπτομέρειες της δικογραφίας για να αποδειχθεί ότι είναι ψέμα. Είναι μια ιστορία που κατασκεύασε η αστυνομία για να δημιουργήσει εντυπώσεις και να παραπληροφορήσει την κοινή γνώμη. Επίτηδες διέρρευσε αυτή η πληροφορία από συγκεκριμένα κυκλώματα τα οποία υπάρχουν μέσα στην ελληνική αστυνομία, από συγκεκριμένους αξιωματικούς οι οποίοι είναι επίορκοι".
Ποια είναι η θέση σας απέναντι στη "χούντα των Συνταγματαρχών" της περιόδου 1967-1974 στην Ελλάδα;
"Έχω πει ότι η Χρυσή Αυγή ουδεμία σχέση έχει με εκείνα τα χρόνια. Δεν έχουμε κάνει αυτό που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έπαιρνε λεφτά από τον Τσαουσέσκου, εμείς δεν ευνοηθήκαμε από κανένα καθεστώς διότι η πλειοψηφία των μελών μας τότε ήταν αγέννητη. Αλλά πρέπει να λέμε την αλήθεια, δηλαδή ότι: Δεν υπήρχε εγκληματικότητα στη χώρα, ο κόσμος κοιμόταν με ανοιχτά παράθυρα κάτι που δε γίνεται σήμερα. Έχω πει επανειλημμένως ότι ο Παπαδόπουλος ήταν αυτός που πήρε την πρωτοβουλία να βγάλει πετρέλαιο από το Βόρειο Αιγαίο ασχέτως εάν δεν προχώρησε και η προσωπική μου γνώμη είναι ότι αυτός ήταν και ο λόγος της δημιουργίας των γεγονότων του Πολυτεχνείου από τις ξένες μυστικές υπηρεσίες. Αυτός ήταν ο ένας λόγος και ο άλλος ότι δεν συνέπραξε με τους Αμερικανούς στον Αραβοϊσραηλινό πόλεμο υπέρ των Εβραίων κάτι το οποίο ήταν θέλημα των ΗΠΑ. Εκείνη την περίοδο έγιναν πολλά σωστά και αρκετά λάθη. Αυτό δε θα το κρίνουμε εμείς τώρα, θα το κρίνει η ιστορία. Το κομμουνιστικό κόμμα, το οποίο εξέδιδε το περιοδικό Πανσπουδαστική το 1973 είχε στοιχεία από πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών, εν συνεχεία όμως έκαναν κωλοτούμπες οι κομμουνιστές και το άλλαξαν αυτό, έχει παραμείνει όμως ως ντοκουμέντο. Η προσωπική μου άποψη ως Ηλίας Κασιδιάρης είναι ότι ήθελαν να ρίξουν τον Παπαδόπουλο επειδή είχε αυτονομηθεί και δεν εξυπηρετούσε τα αμερικανικά συμφέροντα κι άλλωστε με την πτώση του Παπαδόπουλου δεν επήλθε η δημοκρατία, η δημοκρατία ήρθε όταν χάσαμε την Κύπρο, κι εγώ προσωπικά πιστεύω πως υπήρχε συμφωνία ανταλλαγής, ότι δηλαδή δίνει ο Καραμανλής την Κύπρο κι έρχεται στην Ελλάδα και αυτό θα το αποδείξουμε συντόμως και με ντοκουμέντα γιατί κάνουμε προσπάθειες να ανοίξει ο φάκελος της Κύπρου στη Βουλή".
Υπάρχουν καλοί κομμουνιστές;
"Σαφώς και υπάρχουν καλοί κομμουνιστές, όπως υπάρχουν και καλοί εθνικιστές. Δεν είναι τέρατα οι κομμουνιστές, όπως δεν είναι τέρατα και οι εθνικιστές όπως μας παρουσιάζουν. Απλά θεωρώ ότι σε λίγο καιρό δε θα υπάρχουν καθόλου κομμουνιστές στην Ελλάδα διότι ο τρόπος που λειτουργεί το κομμουνιστικό κόμμα είναι παλαιολιθικός, οι άνθρωποι ζούνε εκτός κοινωνίας. Τη Χρυσή Αυγή θα τη συνέφερε το κομμουνιστικό κόμμα να είναι δυνατό να έχει ποσοστά 10 %. Γιατί; Θα βρίσκονταν και οι δύο μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ σε ποσοστά χαμηλά και δε θα μπορούσε να μεταχειρίζεται η Νέα Δημοκρατία το φόβο του ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή, ψηφίστε Σαμαρά γιατί θα καταστραφούμε".
Τελικά ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι εκ φύσεως τσαμπουκάς ή αυτός ο δυναμικός χαρακτήρας προέκυψε μέσα από την ενασχόλησή του με τα κοινά, εξαιτίας των καταστάσεων που βιώνει η χώρα;
"Δεν είμαι τσαμπουκάς, δεν τον δέχομαι αυτό το χαρακτηρισμό. Απλά με αυτή την ιδιότητα που έχουμε αποκτήσει τώρα ως κοινοβουλευτικό κόμμα και ως βουλευτές πρέπει να πούμε κάποιες αλήθειες. Αυτό είναι όλο. Κάποιες φορές δε, λέμε τις αλήθειες αυτές και με έντονο τρόπο γιατί είναι τόσα πολλά τα ψέματα που έχουν καλύψει τη συνείδηση των Ελλήνων τόσα χρόνια τώρα που πρέπει να φωνάξεις".
Από ποια ηλικία ξεκινήσατε να ασχολείστε με τη Χρυσή Αυγή και ποιοι λόγοι σας ώθησαν σε αυτή την πολιτική επιλογή;
"Οι λόγοι είναι ότι ιδεολογικά με κάλυπτε και με εξέφραζε η Χρυσή Αυγή. Δεν υπήρχε κάποιος στην οικογένειά μου που να ήταν Χρυσή Αυγή, τώρα είναι όλοι. Πατριώτες ήταν όλοι οι δικοί, μου άνθρωποι, έχουμε οικογενειακή παράδοση σε αυτό. Ξεκίνησα να είμαι ενεργό μέλος του κόμματος μετά το σχολείο, όταν τελείωσα με τις Πανελλήνιες δηλαδή και είχα το χρόνο να ασχοληθώ ιδιαίτερα και αφοσιωθώ πλήρως. Οι νέες κοινωνικές συνθήκες που ευδοκιμούν σήμερα βοήθησαν τη Χρυσή Αυγή να αναπτυχθεί γιατί παλαιότερα όταν ο κόσμος είχε λεφτά και το μόνο του όραμα ήταν να αποκτήσει Porsche Cayenne, ακόμη κι αν θα ήταν με δανεικά, όταν εμείς κάναμε συγκεντρώσεις για τα Ίμια εκείνα τα χρόνια, όσοι περνούσαν με τα αυτοκίνητά τους αναρωτιόντουσαν «μα με τι ασχολούνται αυτοί, είναι τρελοί;». Τώρα άλλαξε κάπως αυτή η κατάσταση και η συνείδηση των Ελλήνων αφυπνίστηκε με αυτές τις νέες κοινωνικές συνθήκες. Τα σημερινά νέα παιδιά των 16-20 ετών είναι εκ των πραγμάτων πάρα πολύ πατριώτες και δε δέχονται όλα αυτά τα κηρύγματα της Αριστεράς περί διεθνισμού και είναι λογικά άτομα που δεν πέφτουν θύματα της αριστερής προπαγάνδας".
Έχουμε δει αρκετά τηλεοπτικά ρεπορτάζ, κυρίως σε σατιρικές εκπομπές, να σας κατηγορούν για τον εκρηκτικό χαρακτήρα σας; Τι έχετε να απαντήσετε; Δέχεστε τη σάτιρα;
"Δέχομαι τη σάτιρα και έχω χιούμορ, βρίσκω όμως οξύμωρο το σχήμα να κάνουν σάτιρα άνθρωποι οι οποίοι παίρνουν πάρα πολλά χρήματα και λαμβάνουν παχυλούς μισθούς και παράλληλα είναι φορείς της παρακμής και της υποκουλτούρας που δυστυχώς ακόμη επικρατεί στην κοινωνία. Εγώ λοιπόν δέχομαι τη σάτιρα, δυστυχώς όμως δε μου δίνουν τη δυνατότητα να εκφράσω τις απόψεις μου. Καλό είναι να μας σατιρίζουν αλλά να μας δίνουν καμιά φορά και το βήμα να μιλάμε".
Έχετε ασχοληθεί συστηματικά με κάποιο άθλημα;
"Συστηματικά έχω ασχοληθεί με το kick boxing στην ηλικία 19-21. Ήμουν πιο ελαφρύς και πιο γρήγορος, είχα όμως κάποιους τραυματισμούς και αναγκάστηκα και το σταμάτησα. Συνεχίζω τώρα κάνω καμιά προπόνηση όσο μου επιτρέπουν οι υποχρεώσεις μου".
Ποια η σχέση σας με τον αθλητισμό; Παρακολουθείτε κάποια σπορ συστηματικά; Τι ομάδα είστε;
"Ναι, παρακολουθώ ποδόσφαιρο, αλλά δε θα αποκαλύψω την ομάδα που υποστηρίζω διότι εάν το κάνω αυτό, πολλοί θα γουστάρουν και άλλοι θα ξενερώσουν και δεν υπάρχει λόγος να υποκινούμε τέτοια πάθη".
Έχει υπάρξει έστω και μια στιγμή που να μετανιώσατε για το επεισόδιο το οποίο είχε δημιουργηθεί με τη Λιάνα Κανέλλη;
"Ποτέ".
Εκτός από αυτή τη φορά, σας έχει φτάσει ποτέ κάποια άλλη γυναίκα εκτός ορίων, τόσο ώστε να τη χαστουκίσετε;
"Όχι".
Πώς διασκεδάζετε;
"Δεν έχω χρόνο να διασκεδάσω. Όταν βρω χρόνο πηγαίνω στο χωριό μου στη Μάνη, κάθομαι στο σπίτι μου και χαλαρώνω. Αυτό είναι για μένα ιδανική κατάσταση, μακρά από την ένταση που βιώνω καθημερινά. Πάντως τώρα που το σκέφτομαι, διασκεδάζω καθημερινά στη Βουλή. Γίνονται τόσα αστεία πράγματα αν παρακολουθήσεις τις συνεδριάσεις της ολομέλειας, που κι εσύ αν παρακολουθήσεις θα σπάσεις πολύ πλάκα εκεί μέσα, το λέω εγγυημένα".
Τις τελευταίες μέρες του περασμένου χρόνου, διαβάσαμε στον Τύπο, διαδικτυακό και μη, πως σκοπεύετε να παντρευτείτε. Είναι αλήθεια;
"Δε σκοπεύω να παντρευτώ".
Λένε πως πίσω από κάθε μεγάλο άνδρα κρύβεται μια σπουδαία γυναίκα. Όπλο κάθε μεγάλου πολιτικού είναι μια πολιτικά ορθή σύζυγος. Πώς και είστε ακόμη άγαμος;
"Δεν θα επιλέξω τη σύζυγό μου με πολιτικά κριτήρια αλλά με εντελώς προσωπικά και αυτό θα γίνει όταν έρθει η ώρα".
Πόσο ασχολείστε με τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης και ποια η χρησιμότητά τους στην πολιτική σας καριέρα;
"Ασχολούμαι ιδιαιτέρως με το Twitter διότι σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις αναρτήσεις πολιτικού περιεχομένου χωρίς να σου διαγράφει το λογαριασμό. Στο facebook μόλις κάνω μια ανάρτηση πολιτικού περιεχομένου αυτομάτως μου διαγράφουν το λογαριασμό μου. Το facebook το διατηρώ για το μοναδικό λόγο του ότι δίνω το σύνδεσμο για το twitter μου. Στο facebook υπάρχει τρομερή λογοκρισία, μου έχουν ρίξει πάμπολλες φορές το προφίλ μου κι όχι μόνο το δικό μου αλλά και όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και γι αυτό ευθύνεται ο διαχειριστής, αυτός ο οποίος είναι υπεύθυνος εδώ στην Ελλάδα, είτε για προσωπικούς του λόγους είτε επειδή έχει πάρει αυτή τη γραμμή. Εμείς χρησιμοποιήσαμε το facebook ως ένα βήμα για να διαδώσουμε τις απόψεις μας, από τη στιγμή που δε μας έδινε βήμα κανένα κανάλι και το κατάλαβαν οι διαχειριστές του ότι το χρησιμοποιούμε προς όφελός μας, γι αυτό και μας ρίχνουν μαζικά τα προφίλ μας. Πριν λίγο καιρό ρίξανε μαζικά τόσα πολλά προφίλ που απευθυνθήκαμε και στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ώστε τουλάχιστον τα προφίλ των βουλευτών που είναι εκλεγμένοι από το λαό να ξανανεβούν, αλλά δεν υπήρξε αποτέλεσμα. Αυτή είναι λοιπόν η πολιτική της εταιρίας, γιατί όπως γνωρίζετε και το facebook μια εταιρία είναι".
Πώς σχολιάζετε την απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής να αποκλείσει τη Βούλα Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου επειδή εξέφρασε μέσω Twitter μια άποψη που "αντίκειται στις αξίες και τις αρχές του αθλητισμού αλλά και στο πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων", όπως ανέφερε η σχετική ανακοίνωση;
"Το είχαμε εκφράσει δημόσια και τότε και μάλιστα εγώ ο ίδιος είχα απευθύνει ερώτηση και στον Υπουργό Αθλητισμού και η γνώμη μας είναι ότι πρόκειται για μια απαράδεκτη απόφαση".

Επιμέλεια: Έλενα Φάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki