Οι υπουργοί Οικονομικών είναι Μασόνοι

 Οι υπουργοί Οικονομικών είναι Μασόνοι

Λάβρος εναντίον των υπουργών Οικονομικών της χώρας αλλά και κατά του Γιώργου Παπακωνσταντίνου εμφανίστηκε κατά την χθεσινή κατάθεση του στην προανακριτική επιτροπή ο Χρήστος Αθανασίου, πρώην τμηματάρχης της Διεύθυνσης Ελέγχου του Υπουργείου Οικονομικών.
Ο κ. Αθανασίου εξαπέλυσε επίθεση κατά όλων των υπουργών Οικονομικών…….
λέγοντας ότι από πλευράς τους διαχρονικά, αν δεν υπήρξε συγκάλυψη, τουλάχιστον υπήρξε προκλητική ανοχή, όσον αφορά το φαινόμενο της φοροδιαφυγής και της φοροκλοπής που γίνεται από τους πλούσιους Έλληνες. Μάλιστα συνέχισε με μεγαλύτερη ένταση λέγοντας ότι «η υπόθαλψη της διαφθοράς έχει ονοματεπώνυμο. Λέγεται Υπουργείο Οικονομικών. Λέγονται Υπουργοί. Στην αυλή τους είναι οι διεφθαρμένοι».
Ο κ. Αθανασίου αποκάλυψε ότι προς το τέλος του 2010, αρχές του 2011 πήγε στον κ. Καπελέρη και τον ρώτησε αν υφίσταται λίστα Φαλτσιάνι, που κυκλοφορεί στα μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με τον κ. Αθανασιου ο κ. Καπελερης του απάντησε «Χρήστο υπάρχει, είναι στο γραφείο του Παπακωνσταντίνου και είναι εφτασφράγιστο μυστικό»
Μάλιστα στην ερώτηση του «Καλά εσείς δεν θα την πάρετε; Τουλάχιστον αν δεν την πάρετε εσείς, να την πάρουμε εμείς να την επεξεργαστούμε» ο κ. Καπελέρης προσπέρασε το θέμα χωρίς να απαντήσει .
Εξαπέλυσε, ακόμη, επίθεση κατά του Γιώργου Παπακωνσταντίνου κατηγορώντας τον ότι εμπόδισε τους επικεφαλής του ΣΔΟΕ να ελέγξουν τη «λίστα Λαγκάρντ» λέγοντας στα μέλη της προανακριτικης οτι πιστεύει ακράδαντα πως οι Ειδικοί Γραμματείς Διώτης και Καπελέρης, έπρεπε να προχωρήσουν, αλλά ο άλλος τους είπε σταμάτα . «Πιστεύω ότι ο Παπακωνσταντίνου τους είπε σταμάτα».
Μετά απ´ όλα αυτά τα μέλη της προανακριτικής επιτροπής έμειναν με ανοιχτό το στόμα όταν ο Χρήστος Αθανασίου τους αποκάλυψε ότι έστειλε αναφορά για όλα αυτά τα θέματα στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο γιατί όπως είπε «Πιστεύω ότι είναι ο μόνος θεσμός που μπορεί να αντιμετωπίσει τη μασονία που μας κυβερνάει σήμερα. Εγώ έχω αυτήν την αντίληψη. Πιστεύω ότι πολλά πράγματα δεν είναι τυχαία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki