Κάνει σεξ πλέον ο Mr Playboy;
Η απάντηση της Κρίσταλ Χάρις για τον αν κάνει σέξ με τον Χιου Χέφνερ

«Τον παντρεύτηκα για ασφάλεια», ξεκαθαρίζει η Κρίσταλ Χάρις όταν η δημοσιογράφος της Huffington Post Live τη ρώτησε γιατί είπε τελικά το «ναι» στον Χιου Χέφνερ.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν Παραμονή Πρωτοχρονιάς ενώ το ζευγάρι είχε ξαναφτάσει στα σκαλιά της εκκλησίας. Η πανέμορφη Playmate το έσκασε τον Ιούνιο του 2011 και πέντε μέρες πριν από τον γάμο γιατί δείλιασε. Στη συνέχεια εξευτέλισε τον Hefner λέγοντας ότι δεν είχε κάνει ποτέ σεξ μαζί του παρά μόνο μία φορά και διήρκεσε 2 δευτερόλεπτα, ενώ δεν τον είχε δει ποτέ γυμνό! Όλα αυτά βέβαια ανήκουν στο παρελθόν. 

Η 26χρονη καλλονή μίλησε στην εκπομπή και εξήγησε πώς νιώθει για εκείνον: «Γνωρίζοντας ότι είμαι η μία και μοναδική για εκείνον, αυτό μου έδινε απίστευτη ασφάλεια», συμπληρώνοντας ότι ο σύζυγός της την έκανε να μην νιώθει καμία απειλή από τις άπειρες γυναίκες που τον περιτριγυρίζουν όλη μέρα.

Φυσικά οι ερωτήσεις κατέληξαν στην ερωτική ζωή του ζευγαριού δεδομένης και της μεγάλης διαφοράς ηλικίας.

«Ε... τώρα ο Χεφ είναι πιο μεγάλος πια, και έχει ζήσει όλες τις φάσεις, με πολλές φιλενάδες και όλα τα σχετικά. Τώρα είναι… ξέρεις… αλλιώς… αγκαλιαζόμαστε στον καναπέ, βλέπουμε καμιά ταινία ή παίζουμε τάβλι… Μαζευόμαστε με τα κορίτσια και παίζουμε Uno…», είπε ψελλίζοντας η Κρίσταλ.

Έτσι η δημοσιογράφος αναγκάστηκε να γίνει πιο ξεκάθαρη. «Δηλαδή δεν κάνετε σεξ με τον Χεφ;».

Μην μπορώντας να ξεφύγει, η 26χρονη είπε αμήχανα «Ουδέν σχόλιο».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki