Πορνοστάρ με ακαδημαϊκές ανησυχίες δίνει διάλεξη σε πανεπιστήμιο των Η.Π.Α.


Πορνοστάρ με ακαδημαϊκές ανησυχίες δίνει διάλεξη σε πανεπιστήμιο των Η.Π.Α.


Υψηλής θερμοκρασίας μάθημα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φοιτητές του Pasadena City College, όταν ο καθηγητής τους, Ούγκο Σβάιζερ, κάλεσε την Τζέσικα Ντρέικ (φωτό), πορνοστάρ καριέρας με ακαδημαϊκές ανησυχίες στην αίθουσα, προκειμένου να τους μιλήσει για την πορνογραφία.
«Το μάθημα έχει στόχο να προσφέρει στους φοιτητές τα στοιχεία αυτά ώστε να κατανοήσουν την πορνογραφία σαν ένα εργαλείο ιστορικό και σύγχρονο. Οι φοιτητές ζουν σε μια κοινωνία που είναι γεμάτη με πορνογραφικό υλικό, όμως έχουν σπάνια την δυνατότητα να μάθουν κάτι σχετικά με το θέμα», εξήγησε ο Σβάιζερ, τονίζοντας ότι στο μάθημα δεν υπάρχει προβολή ροζ ταινιών, καθώς αυτή είναι μια δραστηριότητα την οποία οι φοιτητές προτρέπονται να την εκπονήσουν στο σπίτι, εν είδει εργασίας.
Όσον αφορά τη διάλεξη, ποιος καταλληλότερος να μιλήσει για τη βιομηχανία του πόθου εάν όχι ένα διαπρεπές μέλος της; Η πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών, Τζέσικα Ντρέικ, μίλησε στους νέους για τη σταδιοδρομία της και το πώς επέλεξε να αφήσει πίσω της τις σπουδές της στην Ψυχολογία και να καταπιαστεί με τη πορνογραφία.
«Ήμουν κι εγώ στη θέση σας. Σπούδαζα Ψυχολογία στο Τέξας και παράλληλα δούλευα ως στριπτιζέζ», είπε η Ντρέικ.
Η πορνοστάρ προσπάθησε να καταρρίψει κάποια στερεότυπα που υπάρχουν γύρω από τους ηθοποιούς ερωτικών ταινιών, λέγοντας πως: «Όλοι νομίζουν ότι ξέρουν τι είναι το πορνό. Πολλοί νομίζουν πως εμφανιζόμαστε στη σκηνή και κάνουμε σεξ με οποιονδήποτε. Όμως, δεν είναι έτσι. Το κάνω μόνο με ανθρώπους που νιώθω ότι υπάρχει χημεία».
Πηγή: athensvoice.gr

1 σχόλιο:

  1. Παιζεις παιχνιδι και κερδιζεις λεφτα με αναληψη απο 2$ και πανω!ποτε δεν τους δινεις τιποτα ουτε και τζογαρεις.Ελα και συ και κτισε την αυτοκρατορια σου!
    neobux77.webnode.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki