Το FBI είχε φάκελο για τον Steve Jobs


 Στην δημοσιότητα ο φάκελος του FBI για τον Στιβ Τζομπς

Ως έναν άνθρωπο που έχρηζε σεβασμού για την πρωτοπορία του, αλλά αμφισβητούμενης ειλικρίνειας και ηθικής εμφανίζουν ιδρυτή της Apple, Στιβ Τζομπς οι φάκελοι του FBI που δόθηκαν την Πέμπτη στην δημοσιότητα.
Ο φάκελος για τον ιδρυτή της Apple συστάθηκε το 1991, όταν θεωρείτο ότι η ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους εξέταζε να του δώσει θέση στην κυβέρνηση.
Τα έγγραφα του FBI αναφέρονται, επίσης, στην επιλογή του να στραφεί στον Βουδισμό και στην παραδοχή του για χρήση ναρκωτικών ουσιών.
Αμφισβητούμενος χαρακτήρας
Ορισμένοι από τους συνεντευξιαζόμενους δήλωσαν ότι ο Στ.Τζομπς ήταν δύσκολος συνεργάτης, κάτι που έχει ξαναειπωθεί και μάλιστα αναφέρεται και σε βιογραφία που κυκλοφόρησε πέρυσι.
Ενας πρώην συνεργάτης του είχε πει ότι αν και τον θεωρούσε ειλικρινή και άξιο εμπιστοσύνης», επεσήμανε ότι «ο ηθικός χαρακτήρας του είναι αμφισβητούμενος».
Στην περίληψη της έρευνας αναφέρεται ότι «αρκετά άτομα αμφισβήτησαν την ειλικρίνεια του, λέγοντας ότι ο κ. Τζομπς θα διαστρεβλώσει την αλήθεια και θα αλλάξει την πραγματικότητα, προκειμένου να επιτύχει τους στόχους του».
Ο Στιβ Τζομπς πέθανε τον Οκτώβριο του 2011 έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki